Ferida greu una dona en caure amb el cotxe per un barranc a Cambrils

La dona ha perdut el control del cotxe i ha caigut de dalt a baix amb el cotxe al barranc de la Verge del Camí

Una dona ha quedat ferida de gravetat després de patir un greu accident al municipi de Cambrils aquest matí. Els fets han passat prop de les 07.45 hores d'aquest matí de divendres, 5 d'octubre, quan la conductora d'un vehicle ha perdut totalment el control del cotxe per causes que encara es desconeixen, i ha caigut de dalt a baix amb el vehicle al barranc de la Verge del Camí, ubicat al barri de la Perellada de Cambrils. Després de rebre l'avís, fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses unitats dels serveis d'emergència per ajudar en les tasques de salvament de la dona, així com per retirar el vehicle.

El cotxe ha caigut d'una altura de 5 metres a Cambrils

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La conductora del vehicle ha resultat ferida greu arran d'aquest accident. Es tracta d'una dona, veïna de Cambrils, de 51 anys, que ha perdut el control del cotxe mentre circulava per la zona. Concretament, els fets han passat entre el carrer Moragues i Barret amb Jaume Ferran. El cotxe ha caigut des d'una altura de 5 metres, i ha quedat bolcat de cap per avall. El cotxe ha trencat la barana de protecció del barranc i ha acabat precipitant-se de dalt a baix.

Tant Policia Local de Cambrils, els Bombers de la Generalitat i el Servei d'Emergències Mèdiques han anat al lloc dels fets per ajudar en les tasques d'excarceració de la dona accidentada. Després d'haver estat salvada pels serveis d'emergències, la dona ha estat traslladada a l'Hospital Sant Joan de Reus, amb pronòstic greu. Es desconeixen encara les causes que han portat a la dona a perdre el control del vehicle i caure al barranc de la Verge del Camí, pel que s'investigarà el succés per tal d'esclarir els fets.