Accident entre dos vehicles a l'avinguda de Pau Casals de Salou

Un Porsche Cayenne s'ha emportat un altre vehicle en el carrer del municipi de la Costa Daurada
Un Porsche Cayenne s'emporta un altre vehicle a Salou | TarragonaDigital

 

Aquest migdia de dissabte, 23 de febrer, dos turismes han col·lidit a l'avinguda de Pau Casals de Salou. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat una ambulància fins al lloc de l'accident, però no ha estat necessari el trasllat de cap ocupant dels cotxes, ja que no hi ha hagut ferits. La Policia Local de Salou també s'ha desplaçat fins al lloc de l'incident. 

Un Porsche Cayenne s'emporta un altre vehicle a Salou

Als voltants de l'una del migdia, el servei d'emergències ha rebut l'alerta d'un accident a dins de Salou. Concretament, l'incident ha estat a l'avinguda de Pau Casals, a la cruïlla amb l'avinguda d'Antoni Gaudí del municipi de la Costa Daurada.

En l'incident, s'han vist involucrats dos vehicles. El causant de la col·lisió ha estat un Porsche Cayenne, el qual s'ha emportat un altre vehicle, de color blanc, per causes que encara es desconeixen. 

Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), han enviat una ambulància fins al lloc de l'accident, els quals han atès als implicats, un dels quals era una persona d'avançada edat, però no s'ha hagut de traslladar a ningú al centre mèdic, ja que no presentaven ferides importants. Tanmateix, la Policia Local de Salou també ha anat fins a l'avinguda de Pau Casals.

L'incident ha succeït a l'avinguda de Pau Casals de Salou | TarragonaDigital

 

També et pot interessar: 

"El Castell de Vila-seca torna a obrir al públic catorze anys després" "Salou obre la fase final de votació dels Pressupostos Participatius"