Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

URGENT

Pablo Iglesias renuncia a formar part del Govern

Accident entre un turisme i un ciclomotor a Cambrils

El conductor del cotxe no ha respectat la prioritat de pas i ha envaït el carril del ciclomotor
Accident entre un turisme i un ciclomotor a Cambrils | cedida

 

El matí d'aquest dimarts, 9 de juliol, un turisme ha impactat contra un ciclomotor al centre de Cambrils. El conductor del cotxe no ha respectat la prioritat de pas en la bifurcació del passeig Albert amb el carrer Hospital i el passeig la Salle, de tal manera que ha envaït el carril de circulació de la motorista, la qual provenia del pont del Raval. 

 

Segons ha apuntat la Policia Local del municipi, s'ha rebut l'avís de l'accident a les 10.51 h, moment en què s'ha personat al lloc dels fets per fer l'atestat. Arran de no respectar un senyal d'Stop i envair el carril de circulació, el turisme ha impactat amb el ciclomotor, desplaçant i fent caure la seva conductora, que ha quedat estabornida a terra.

 

Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques s'ha personat al lloc dels fets, ha atès la motorista i l'ha traslladada a l'Hospital Lleuger de Cambrils, des d'on s'ha preferit reubicar-la a l'Hospital Sant Joan de Reus, d'on ha obtingut l'alta mèdica poc abans de mitjanit.

 

També et pot interessar:

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris
Ana
Ya que hacéis una notícia contar la verdad porque la motorista en ningún momento se fue con heridas leves ya que fue enviada a San Juan de reus hasta aprox las 12 de la noche....... Seguir inventando.......