Un arbre de Nadal decorat amb boles vermelles i daurades

Programa d'actes de Nadal a Vila-seca 2020

El municipi vol mantenir alguns actes tradicionals, com la cavalcada dels Reis | Tots els actes requeriran reserva prèvia per assistir-hi

L'Ajuntament de Vila-seca presenta els actes de les festes de Nadal 2020 que, tot i els condicionants de la pandèmia, volen mantenir l'essència de les tradicions, mantenint alguns actes com la tradicional cavalcada o el Pessebre de sorra que es podrà veure fins la primera setmana de gener.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Actes de Nadal a Vila-seca 2020

4 de desembre

18 hores, Pinar del Perruquet, Encesa dels llums de Nadal. Aforament limitat, coincidint amb el 20è aniversari del Pessebre de sorra de la Pineda.

18 de desembre

18 hores, plaça de l'església, felicitació de Nadal.

19 hores, plaça de l'església, l’actuació del Cor Petits Cantors del Conservatori de Música de Vila-seca.

19 de desembre

18 hores, Auditori, concert de La Marató de TV3.

19 hores, Teatre del Centru, el Poema de Nadal, de Josep Maria de Sagarra, a càrrec del grup de teatre La Tramoia.

24 de desembre, vigília de Nadal

De 10 a 14 hores, Castell de Vila-seca, recollida de cartes a l'oficina postal de SSMM els Reis Mags de l'Orient. Enguany també s’ha habilitat  l'APP ‘Reis Vila-seca’ que funcionarà a partir del dia 15, a través de la qual es podrà lliurar la carta de manera virtual.

18 hores, plaça de l'Església, Festa del Tió, organitzada per l'Esplai l'Esclop de Vila-seca.

26 de desembre, Sant Esteve

19:30 hores, Auditori Josep Carreras, Concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral Nova Unió i l'Orquestra Händel del Conservatori.

27, 28 i 29 de desembre

Programació de diversos espectacles de conta contes i titelles.

31 de desembre

17:45 hores, arribada de l'Home dels Nassos a l'Ajuntament de Vila-seca. Tot seguit, discurs des del balcó de la Casa Consistorial.

2 de desembre

Auditori Josep Carreras, doble passi de l'espectacle SPEKTRUM del Mag Albert.

5 de gener

16:30 hores, arribada de SSMM Reis d'Orient. Tot seguit, recorreran els carrers del municipi fins a arribar al Castell de Vila-seca, on faran l'adoració de l'infant Jesús. L'acte serà retransmès per TAC12 a partir de les 18:30 hores.

19 hores, la Pineda, Cavalcada dels Reis.

20 hores, la Plana, Cavalcada dels Reis.

Tots els actes requeriran de reserva prèvia d'entrades, que es pot efectuar a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Vila-seca.

 


Comentaris