Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant obren les inscripcions a les activitats d'estiu per a joves

Les activitats seran gratuïtes i tindran com a objectiu el foment de la creativitat i la gestió de les emocions

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant obre les inscripcions a les activitats d'estiu gratuïtes per a joves d'entre 12 i 18 anys. Concretament, es tracta de quatre activitats que es realitzaran durant els mesos de juliol i agost i han estat pensades per desenvolupar les habilitats creatives i emocionals dels joves.

Quatre activitats per experimentar i conèixer-se a un mateix

La primera proposta arrencarà la pròxima setmana, del 20 al 23 de juliol de deu del matí a les 12 del migdia. Es tracta d'un taller d'intel·ligència emocional que, sota el títol de 'Desperta el teu talent', es treballa en el reconeixement de les emocions per part dels joves, i aprendre a gestionar-les de manera sana, en unes sessions impartides per l’experta en 'mindfulness' Esther Sánchez.

Del 27 al 30 de juliol, també des de les deu del matí a les 12 del migdia, l'escola itinerant Versembrant impartirà un curs de rap, en una activitat que té com a objectiu fomentar l'esperit crític entre els joves a través de l'art urbà i el hip hop.

La tercera activitat tindrà lloc del 3 al 13 d'agost, de nou a 11 del matí, i consistirà en un curs d'iniciació a la fotografia orientat a les xarxes socials, perquè els més joves puguin treure el màxim profit a xarxes com Instagram, Twitter i altres. El curs l'impartirà Komercium.

Per últim, la quarta activitat, del 17 al 20 d'agost a la mateixa hora que el curs de fotografia, permetrà als joves realitzar un mural en un espai urbà del municipi per «dotar el carrer d’art i color». Amb el suport de l'artista local Evelyn Roca, els participants a l'activitat escolliran una temàtica i la treballaran i li donaran forma, per acabar convertint-se en un mural.

Grups reduïts i activitats a l'aire lliure

Totes les activitats han estat concebudes tenint en compte les mesures de seguretat i higiene pertinents per evitar la propagació de la Covid-19. En aquest sentit, totes les activitats es duran a terme a l'aire lliure, en ubicacions diferents del municipi i mitjançant grups reduïts, de no més de 10 persones. Tots aquests joves comptaran amb l'acompanyament d'una monitora de joventut responsable de prevenció i higiene.

Aquestes activitats d'estiu estan subvencionades per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, que tenen un preu mitjà de 60 euros per participant, però de cara a aquests les activitats seran gratuïtes.

"Agenda: Consulta els actes del Dia del Llibre i de la Rosa 2020 de Vila-seca!" "Dol a Vila-seca: Mor massa jove Kiko P., caporal de la Policia Local"