Estació de Tren Salou

Tanquen provisionalment l'edifici de l'estació de tren de Salou per rehabilitar-lo

El tancament no afecta al servei ni al pas de trens per Salou

Adif ha tancat provisionalment el vestíbul de l'edifici de viatgers de l'estació de tren de Salou des d'aquest divendres, 8 de febrer. El motiu pel qual s'ha hagut de tancar de manera temporal és que s'han de realitzar obres de rehabilitació i manteniment per tal de solucionat les patologies estructurals que s'han detectat durant les inspeccions i revisions que s'han anat duent a terme en els darrers mesos. L'última inspecció es va dur a terme fa una setmana, el passat 31 de gener. Adif ja ha avisat que aquest tancament no afecta al servei habitual ni a la parada dels trens per l'estació de Salou. 

En els reconeixements que s'han realitzat a l'estació, que han dut a terme tècnics especialitzats, ja s'havien adoptat mesures provisionals per poder garantir la seguretat en l'edifici, sense que en cap moment la integritat dels usuaris del ferrocarril s'hagi vist afectada. Finalment, però, Adif ha optat per tancar de manera temporal tot el vestíbul de viatgers, ja que ha considerat que és la opció més raonable per conèixer amb la màxima certesa l'abast real de les possibles patologies de la coberta de l'edifici, i poder procedir així a la seva rehabilitació. 

Estació de Salou
Tanquen provisionalment l'edifici de l'estació de tren de Salou per rehabilitar-lo | Àngel Ullate

 

Les màquines d'autovenda de bitllets s'han traslladat a l'andana principal

Pel que fa a l'objectiu de garantir una correcta prestació dels serveis de venda de bitllets i atenció al client, Adif ja ha emprès les primeres mesures. Així, les màquines d'autovenda de bitllets s'han traslladat a sota de la marquesina de l'andana principal. De la mateixa manera, s'ha rehabilitat un mòdul provisional de recolzament per a les tasques i el material del personal de l'estació. 

A més, Adif està treballant en la implementació de mesures i instal·lacions addicionals, com ara mòduls externs per tal que el servei de venda de bitllets es pugui prestar de la manera més ràpida possible. Els usuaris de l'estació de Salou seran informats de les mesures a través de diversos cartells penjats a l'estació i a través de la megafonia. 

Estació de Salou
El tancament no afecta al servei ni al pas de trens per Salou | Àngel Ullate

 


Comentaris