Vila-seca s'emporta un pessic de la Loteria amb 30.000 euros d'un cinquè premi

La Loteria de Nadal deixa part d'un cinquè premi a l'Administració Sort Aventura de Vila-seca, on han venut cinc dècims del número 74770
Fa 22 anys que Cristina Cañadas i Rubén Mateo van obrir l'Administració de Loteries Sort Aventura a Vila-seca. | I. Alcalá

El sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal no ha passat de llarg de Vila-seca aquest diumenge 22 de desembre. Un dels cinquens premis, el número 74770, ha estat venut en part a l'Administració Sort Aventura. N'han repartit cinc dècims, premiats amb 6.000 euros cadascun, dos dels quals han estat a través de la seva pàgina web.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Rubén Mateo i Cristina Cañadas són els responsables de l'administració vila-secana. «Vam vendre tres dècims per finestreta i dos més per internet, probablement a principis d'estiu. A més, vam haver de tornar cinc més que no es van vendre», expliquen a TarragonaDigital. Fins a l'administració de Països Catalans no s'ha apropat cap dels agraciats aquest matí de sorteig, tot i que segurament és gent del poble.

«Després de veure que havia tocat el 'Gordo' a Salou ens havíem desmoralitzat una mica»

Rubén i Cristina són matrimoni i fa 22 anys que regenten l'Administració de Loteries Sort Aventura. Inicialment la van obrir al Mercat Municipal i fa 11 anys que la van traslladar a la plaça dels Païssos Catalans. «Després de veure que havia tocat el 'Gordo' a Salou ens havíem desmoralitzat una mica. No ens ho esperàvem», afirmen. 

Aquesta és la primera vegada que reparteixen un premi de la Loteria de Nadal a Vila-seca, tot i que ja en tenien experiència. «L'any 1992 vam repartir un quart premi en un poble de Toledo on teníem l'administració abans de traslladar-nos aquí. Encara recordo el número: 22722», comenta Rubén. Les parets de l'administració estan vestides amb multitud de premis que han repartit al llarg d'aquests anys. Ara, confien en tornar a atraure la fortuna en el sorteig del 'Niño' del pròxim 6 de gener.

"💰❗SALOU: «No paro de tremolar!». La sensació de repartir 360 milions d'euros" "🔴 URGENT: Cau a Salou el 'Gordo' de la Loteria de Nadal, el 26590"