FOTO

⚫ La misteriosa mort d'un centenar d'ocells a TGN

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant presenta un plànol de senderisme

El nou mapa donarà a conèixer catorze noves rutes on gaudir de la bellesa paisatgística del municipi
L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant presenta un plànol de senderisme | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

 

El passat divendres, 22 de març, Ca la Torre de Vandellòs va acollir l'acte de presentació del nou plànol de senderisme del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Una revisió de l'anterior mapa, fruit de la col·laboració de l'Ajuntament, el Centre Excursionista Serres del Mestral i l'editorial Piolet.

 

Amb aquesta nova edició, es realça l'entorn natural del municipi, donant resposta a l'interès creixent per les activitats a l'aire lliure i les curses de muntanya al terme municipal; alhora que es potencia el turisme a la zona. Una actualització que té origen en el conveni signat tres anys enrere entre el consistori i el centre excursionista local, on es feia palès el compromís en el manteniment i la senyalització vertical i horitzontal dels senders.

 

Tot plegat, catorze noves rutes de diferents dificultats i distàncies, perquè tothom pugui triar les que s'adaptin més als seus gustos, necessitats i capacitats; tot gaudint de la característica bellesa paisatgística del municipi, que combina mar i muntanya.

 

 

Atractiu turístic de mar i muntanya

L'acte de presentació va ser presidit per l'alcalde del municipi, Alfons Garcia, juntament amb la regidora d'Esports, Cristina Borràs i el president del Centre Excursionista Serres del Mestral, Josep Gavira; el qual es va endur els elogis dels representants municipals per la tasca desenvolupada per l'entitat local.

 

En el vessant turístic, Gavira va posar en relleu les noves zones que surten beneficiades del nou plànol; concretament la zona rocosa de la Mola de la Viuda, el poble abandonat de Remullà, el Coll de Pressó des d’on es veu el poble de Vandellòs; les vistes del mar, del Delta de l’Ebre i del Camp de Tarragona en general que es poden admirar des de la Mola de Nadell a l’Hospitalet de l’Infant, les formacions rocoses del Barranc de Llèria, etc.

 

El nou plànol, que conté la informació més rellevant d’aquestes rutes i una base cartogràfica, està disponible a les oficines de Turisme i a Ca la Torre.