Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Ajuntament de Vila-seca impulsarà la natació en horari escolar

El Ple Municipal de l'ajuntament ha aprovat per unanimitat la moció presentada per 'Vila-seca en Comú' per aplicar un servei gratuït de natació en horari escolar
Imatge d'una piscina del municipi de Vila-seca | Ajuntament de Vila-seca

 

Aquest dilluns 1 d'octubre, El Ple Municipal de l'Ajuntament de Vila-seca ha aprovat la moció d'aplicar un servei gratuït de natació en horari escolar. Aquesta mesura ha estat acceptada per tots els grups municipals i refrendada per unanimitat. La moció va ser presentada pels regidors de 'Vila-seca en Comú', que van presentar un document al registre municipal per tal de poder fomentar els valors de l'esport i els hàbits saludables a la localitat del Tarragonès.

 

'Els Comuns' s'han inspirat en municipis veïns que ja han aplicat aquest tipus de polítiques al territori com Tarragona, Reus o Salou. La decisió del Ple Municipal comportarà un acord per iniciar uns estudis i reunions amb el consell escolar del municipi de forma consensuada.

 

La moció s'ha aprovat per unanimitat

 El Ple Municipal de Vila-seca ha sotmès a votació la proposta del grup municipal 'Vila-seca en Comú', per a la creació d'un servei gratuït de natació en horari escolar que ha sigut aprovat per tots els grups municipals del consistori vila-secà. Amb aquesta mesura, l'ajuntament pretén impulsar a la localitat valors esportius i els hàbits saludables derivats de la pràctica de la natació pels més petits de la casa. A més aquesta decisió vol aplicar-se en horari escolar, i no suposarà un esforç afegit pels pares.

 

Satisfacció al grup dels 'Comuns'

Des del grup municipal 'Vila-seca en Comú', els impulsors d'aquesta mesura, s'han volgut mostrar molt satisfets amb el suport que ha rebut la moció, que ha estat aprovada per tots els partits del Ple Municipal, destacant «la capacitat d’entesa del conjunt de regidors i regidores que conformen la corporació».

 

Segons afirmen, amb l'adopció d'aquesta mesura s'aconseguirà «aproximar l’activitat física a tots els sectors de la població mitjançant el foment de la natació a infants; i ajudarà a difondre l’esport a la infància i a generar uns hàbits altament profitosos, com el creixement de l’autonomia dels més menuts i la millora de l'autoestima».

 

Es preveu que la mesura es pugui aplicar el pròxim curs

Els 'Comuns' han volgut manifestar la voluntat que aquesta mesura pugui ser aprovada dins del marc del curs escolar vinent. D'aquesta manera han destacat la necessitat d'escoltar a tota la comunitat educativa municipal per poder solucionar problemes com pot ser el transport dels alumnes des de les escoles fins a les instal·lacions esportives de la localitat. Aquest acord implica que el cost d'aquestes activitats seran assumits íntegrament per L'Ajuntament de Vila-seca, gratuït per tots els nens i nenes que vulguin participar. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris