Pere Lluís Huguet

L'alcaldable de Ciutadans per Salou es votarà a ell mateix durant la sessió d'investidura

L'anunci del líder taronja Pere Lluís Huguet tanca la porta a un possible govern alternatiu a l'actual alcalde de Salou

El portaveu de Ciutadans (Cs) a Salou, Pere Lluís Huguet, ha anunciat que, aquest dissabte 15 de juny, durant la sessió de constitució del pròxim plenari municipal salouenc, es votarà a ell mateix com a candidat a alcalde. L'anunci d'Huguet tanca la porta a un possible acord de govern alternatiu al de l'actual alcalde en funcions, i aspirant a la reelecció, Pere Granados.

«Ciutadans es quedarà a l'oposició durant aquest mandat i farà una oposició ferma i contundent. Vigilarem especialment que el govern que encapçalarà Pere Granados compleixi amb els projectes compromesos  i les dates anunciades» ha afegit Huguet. El líder taronja també ha explicat que «tot i que ens mantindrem a l'oposició, votarem a favor d'aquelles iniciatives que considerem beneficioses per a Salou».

«Per primera vegada Salou tindrà un govern independentista»

Sobre la composició del pròxim govern municipal, Pere Lluís Huguet ha avançat que «tot apunta que, per primer cop, Salou tindrà un govern municipal independentista amb Granados, Junts i Esquerra: Ciutadans tenia raó». El conegut advocat ha lamentat que l'actual batlle salouenc «hagi parlat amb totes les formacions polítiques excepte amb nosaltres. És una falta de respecte als 1.252 veïns que van confiar en Ciutadans».

El posicionament dels taronges ha arribat l'endemà que Pere Granados hagi carregat contra David González, l'alcaldable del PSC, deixant clar que iniciarà el mandat 2019-2023 en minoria. Així mateix, el principal aspirant a la reelecció ha titllat de «fracassat» l'intent d'acord de totes les formacions contra Sumem per Salou i ha dit que  «dissabte em presentaré com a candidat i seré escollit com a cap de la llista més votada».

També et pot interessar: