Amenacen de mort el revisor d'un tren a Salou

Els fets s'han produït aquest diumenge a primera hora de la tarda
Imatge del tren de l'R16 aturat per una avaria a la catenària a l'Ametlla de Mar, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital.com.

 

Un tren de la línia R-16 i que, per tant, cobreix la ruta entre l'Estació de França de Barcelona i Tortosa, ha circulat amb quaranta minuts de retard aquest diumenge, 23 de desembre, a primera hora de la tarda, a causa d'una greu incidència que ha obligat als Mossos d'Esquadra a intervenir. El tren ha sortit de Barcelona a les 12.43 hores i, tot i que tenia prevista la seva arribada a Tortosa a les 16.24 hores, ho ha fet amb gairebé tres quarts d'hora de retard a causa dels fets.

 

Un jove amenaça de mort el revisor del tren a Salou

Quan el revisor del ferrocarril es trobava passant pels vagons per tal de comprovar que tots els passatgers duien bitllet, s'ha trobat amb un grup de tres joves, cap dels quals n'havia comprat. Quan el revisor els ha demanat l'import corresponent per pagar el trajecte que estaven realitzant, un dels tres nois s'ha exaltat i ha amenaçat de mort el treballador ferroviari

 

A causa de la tensió que s'ha viscut en aquest moment, el revisor ha decidit informar dels fets als Mossos d'Esquadra. La situació s'ha produït just després que el tren hagués fet la seva corresponent aturada a l'estació de Salou.

 

Els Mossos interrompen la circulació del tren a l'estació de l'Hospitalet de l'Infant

En rebre l'avís, la policia catalana s'ha desplaçat ràpidament cap a la següent estació on el tren, que seguia el seu recorregut en sentit Tortosa, havia de fer la seva parada: la de l'Hospitalet de l'Infant. Dues patrulles dels Mossos han anat fins a aquest punt i han irromput a l'interior del tren a la cerca del grup de joves i, més especialment, del noi que havia amenaçat de mort el revisor del tren.

 

Els agents desplaçats al comboi l'han revisat de dalt a baix però el cert és que no han pogut localitzar el grup: els tres joves ja havien abandonat el tren a l'arribada de les patrulles dels Mossos. Després de 40 minuts d'aturada, el tren ha reprès la seva marxa amb la denúncia pertinent interposada.

"ÚLTIMA HORA: Cues a l'A-7 a Vila-seca per un accident" "ALERTA: Retiren 150 joguines en botigues a Cambrils per ser un perill pels nens"