ÚLTIMES DADES

Preocupant augment de casos de coronavirus a les comarques de Tarragona: 63 positius nous

Estrena de l'obra 'L'amic retrobat' al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant

El Teatre de l'Aurora porta auest dissabte, 16 de novembre, a l'Hospitalet la seva darrera producció amb el reconegut actor Jordi Martínez
Imatge promocional de l'obra de teatre 'L'amic retrobat', amb l'actor Jordi Martínez. | Cedida

Aquest dissabte, 16 de novembre, a les 21 hores, es podrà veure al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant 'L'amic retrobat', la tercera producció pròpia del Teatre de l'Aurora, que compta amb un repartiment de luxe encapçalat pel conegut actor Jordi Martínez, amb la direcció de Joan Arqué i amb la dramatúrgia de Josep Maria Miró, un dels autors teatrals catalans més representat arreu del món.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'obra s'acaba d'estrenar aquest passat cap de setmana al Teatre de l’Aurora d'Igualada i al Teatre Nacional de Catalunya. L'Hospitalet de l'Infant serà la tercera parada d'aquesta producció que adapta la novel·la homònima de Fred Uhlman. Es tracta d'una emotiva història d'amistat i descoberta enterbolida per l'ascens del nazisme a l'Alemanya de 1933.

Una història d'amistat enmig de la tensió de l'Alemanya nazi

A través de la veu d'un home adult, Hans Schwarz, fill d'una família jueva, 'L'amic retrobat' relata la pròpia història d'amistat de fa més de tres dècades amb Konradin Von Hohenfels, fill d'una família aristocràtica de Suàbia. Els nois es coneixen al Karl Alexander Gymnasium d'Stuttgart, l'escola més famosa de Württenmber, i inicien una intensa relació en què comparteixen i conflueixen coneixement, idees, preocupacions i també contradiccions.

Inicialment l'amistat es configura al marge de l'enfrontament polític del país però, mica a mica, es veurà enterbolida pels convulsos esdeveniments i la pujada de tensió que es viu a Alemanya a partir de 1933 amb l'ascens del nazisme i l'antisemitisme.

Les entrades per a l'espectacle, que tenen un preu de 5 euros, es poden comprar a la taquilla del Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant al llarg de la setmana, en horari de 18 a 20 hores. A més, també es podran adquirir una hora abans de la funció.

"😪INCREÏBLE: 2 anys i mig després, la compra dels terrenys de Hard Rock segueix bloquejada" "❗ POLÍTICA: Vila-seca en Comú pateix la marxa d'un dels seus regidors"