EN DIRECTE

Tota la informació del coronavirus a la demarcació de Tarragona

Els barracons de l'Escola Mestral de l'Hospitalet de l'Infant seran substituïts per un aulari

Aquest dijous 28 de febrer, el Ple de l’Ajuntament ha aprovat el conveni de col·laboració entre el consistori i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya
El Ple de l'Ajuntament ha aprovat la col·laboració per a iniciar les obres de l'Escola Mestral | Cedida

La col·laboració entre el consistori i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per iniciar les obres d'ampliació de l'Escola Mestral de l'Hospitalet de l'Infant ha estat aprovada pel ple de l'Ajuntament. El pròxim pas és la redacció del projecte constructiu del nou espai, la carència del qual obliga als alumnes de P3, P4 i P5 a ocupar barracons per impartir la seva activitat formativa.

 

El departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha delegat aquesta competència en l'Ajuntament del municipi. No obstant això, el primer haurà de supervisar el projecte previ que l'Ajuntament presenti per tal de donar el seu vistiplau. D'altra banda, el cost econòmic recaurà sobre l'Ajuntament, el qual haurà de fer front a la redacció del projecte, a la seva execució i la direcció d'obres, una vegada es vegin iniciades. 

 

La titularitat del nou immoble serà de l'Ajuntament del municipi, qui utilitzarà les noves instal·lacions per a dur a terme programes d'activitats que no es troben dins de l'horari lectiu. Una d'aquestes, ja anunciada, és la realització d'un parc infantil cobert, ja que és un dels serveis més demandat pels habitants del municipi. No obstant això, la Generalitat de Catalunya serà qui faci un ús majoritari, encarregant-se de dur a terme tota l'activitat escolar del centre.

Els alumnes de P3, P4 i P5 ocupen barracons | Cedida

 

 

Durant els darrers mesos s'han tancat diversos acords destacats

L'actualització de la nomenclatura de les vies públiques, la numeració dels immobles i la nova retolació són algunes de les accions acordades i signades en les darreres sessions. Alguns errors en l'execució de tasques diàries al municipi van ser els que van fer saltar les alarmes sobre la necessitat d'aprovació d'aquestes propostes. Es va realitzar l'estudi pertanyent per a la seva detecció i aplicació de les millores.

 

Així doncs, els departaments municipals de Serveis Tècnics i de Cultura, juntament amb la Policia Local van revisar les plaques que contenen els noms dels carrers per a comprovar la seva correcció. Totes les que es considerin errònies, es canviaran per unes de noves que ja estaran adaptades a la nova imatge corporativa de l'Ajuntament.

Més notícies de la categoria Costa Daurada