GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Arriba la 8a edició de la Cursa solidària La Pineda Platja

La cursa serà a favor de l'Associació Cel Blau de Tarragona de suport al dol
Cartell de la 8a edició de la Cursa solidària La Pineda Platja | Cedida

 

El pròxim diumenge 17 de febrer tindrà lloc la 8a edició de la Cursa Solidària La Pineda Platja. L'esdeveniment comptarà, com cada any, de dues tipologies diferents. La primera serà la de les curses. De 5 i 10 quilòmetres, les quals tindran el mateix tret de sortida, que serà des del Passeig Pau Casals de La Pineda. La segona d'aquestes tipologies és la caminada familiar, la qual no serà una competició. El recorregut és d'1,3 quilòmetres i està dirigida a totes aquelles persones i famílies que vulguin participar en l'acte solidari, però no en la competició.

 

Les curses començaran a les 10.00 hores del matí i, una hora i un quart més tard, a les 11.15 hores, s'iniciarà la caminada familiar. Aquesta vuitena edició, organitzada per Eurosport Vila-seca Fondistes, C. Athletic Track i Athletic Events, serà a favor de l'Associació Cel Blau de Tarragona de suport al dol.

 

La cursa solidària La Pineda Platja serà el 17 de febrer | Cedida

 

Inscripcions amb bosses pels corredors

Les inscripcions online romandran obertes fins al dijous 14 de febrer a les 12.00 hores del migdia, les quals es poden fer efectives a través de la web www.athleticevents.net. També es poden realitzar de manera presencial a Athletic Events a la Rambla Francesc Macià, 5 de Tarragona.

 

Amb cadascuna de les inscripcions, els participants rebran com a obsequi una bossa amb diferents regals. Pels inscrits a les curses, els obsequis seran una samarreta, avituallament i un 2x1 a l'Aquum Spa La Pineda Platja. Pels inscrits a la caminada d'1,3 quilòmetres, la bossa contindrà un gym sac, avituallament i, també, un 2x1 per a  l'Aquum Spa La Pineda Platja. Cal destacar que tots aquells inscrits en qualsevol de les curses, també podran participar en la caminada familiar.

 

Entrega de trofeus

Els trofeus s'entregaran als 5 primers classificats de la general masculina i femenina. També al primer i a la primera classificada local.