GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Arriba a Salou el primer Carnival Show Festival, una nit jove de disfresses i música urbana

L'esdeveniment, amb entrada gratuïta, se celebrarà el 2 de març al Pavelló d'Esports de Ponent
El Cós Blanc de Salou, en una imatge d'arxiu | TarragonaDigital

 

 

Per primera vegada, la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou organitza una activitat pensada per al públic jove, en el marc de les festes de Carnaval.

 

L’esdeveniment, anomenat Carnival Show Festival, vol ampliar l’oferta d’oci al municipi i se celebrarà el pròxim dissabte, 2 de febrer, coincidint amb la festa de les disfresses. El Pavelló d’Esports de Ponent acollirà un gran festival de Carnestoltes i l’actuació de diversos artistes i discjòqueis.

 

 

 

«Una nova línia per atreure el públic jove»

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que «engeguem una nova línia per atreure públic jove i oferir-los una activitat de carnaval al municipi, per evitar que hagin de fer desplaçaments».

 

 

 

Música llatina, Dj's i artistes locals

Entre els artistes convidats, en destaca Mozart La Para, un cantant dominicà que triomfa amb cançons com ‘Mujeres’, en col·laboració amb Justin Quiles; o el seu últim èxit, ‘La Cadera’. El Dj i cantant barceloní Sweet Flow també serà a Salou, amb tot el seu ritme i el seu ‘hit’ ‘Wifi Activao.

 

El toc salouenc el posaran Ander&Rossi, amb el seu ‘Latin House’, i temes com ‘La conocí bailando’ o ‘No voy a llorar’. També hi seran Niñoyfabiel, un recent i destacat grup del municipi.

 

Festa tota la nit, amb entrada gratuïta

La regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, assegura que «encetem una línia adreçada a potenciar esdeveniments festius, sobretot pensant en el públic jove de casa nostra, que en festes com el Carnaval no tenien un espai on relacionar-se i passar una bona estona».

 

El Carnival Show Festival, amb aforament limitat, començarà a les onze de la nit i s’allargarà fins a les cinc de la matinada. L’accés a la festa serà totalment gratuït i comptarà amb l’actuació d’altres artistes, com ara May, Mireia DG o Dj Monty & Dj Lord.

 

 

Et pot interessar: