El sagnant assassinat del carrer Elcano de Cambrils arriba a judici

En una discussió, l'acusat va atacar la víctima amb una navalla de tipus papallona a plena llum del dia

La fiscalia demana 20 anys de presó per a l'home acusat de matar-ne un altre a ganivetades enmig del carrer a Cambrils, el 20 de juny del 2018. Segons relata el ministeri fiscal, cap a les sis de la tarda els dos homes van mantenir una discussió verbal al carrer Juan Sebastián Elcano i, en el transcurs d'aquesta, l'acusat va clavar diverses ganivetades a l'altre individu, per sorpresa, amb una navalla de tipus papallona.

 

La víctima, de 35 anys, va morir ràpidament per un xoc hipovolèmic derivat d'una hemorràgia. La fiscalia acusa l'home d'un suposat delicte d'assassinat amb traïdoria perquè l'atac es va produir de forma «inesperada», la víctima estava desarmada i va tenir «altament minvades les seves capacitats de defensa».

 

Una ganivetada al tòrax li perfora el cor

En concret, l'home va patir una ganivetada al tòrax que li va fracturar una costella i va perforar-li el cor. També va patir una ferida incisa de 30 centímetres a la cara anterior de l'espatlla i braç esquerres.

 

La fiscalia també sol·licita que l'home, de 36 anys, no es pugui apropar a menys de 500 metres dels pares de la víctima ni comunicar-se amb ells durant un període de 25 anys. A més, en concepte de responsabilitat civil demana que indemnitzi el pare i la mare de la víctima amb 150.000 euros per a cadascun.