L'AdC i Catalunya en Comú presentaran una candidatura conjunta a les municipals de Cambrils

Ivan Sanz, alcaldable de l'Assemblea, ha rebut el suport de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de cara als comicis del 26-M
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb l'alcaldable de l'AdC, Ivan Sanz | Cedida

 

 

Ivan Sanz, candidat a l’alcaldia per part de l’Assemblea de Cambrils (AdC), ha rebut el suport personal de l’alcaldessa de Barcelona i coordinadora de Catalunya en Comú, Ada Colau, de cara als comicis municipals del pròxim 26 de maig.

 

Al municipi del Baix Camp, l’AdC i els Comuns hi sumaran esforços, en un espai de convergència que vol superar «l’àmbit estricte dels partits polítics» i que vol ser un espai aglutinador per a totes les persones «que pensen que les coses es poden fer d’una altra manera».

 

 

 

«Les coses que ens uneixen són més que les que ens separen»

En un comunicat, les dues formacions han expressat que «considerem que les coses que ens uneixen són més que les que ens separen, i ara és el moment d’ajuntar esforços». També han volgut destacar la importància dels municipis com a espai d’evolució i canvi real. «Creiem que és en els municipis on es materialitza l’empoderament ciutadà», han apuntat.

 

Segons l’AdC i Catalunya en Comú, la candidatura es defineix «per l’esperit de sumar forces, eixamplar la base electoral i la voluntat d’assolir majories capaces d’aspirar a governar el municipi. Aquesta voluntat vol superar la lògica de quotes de partit, generant espais mixtos de treball on els drets i deures siguin de les persones implicades, vinguin d’on vinguin».

 

 

Una candidatura sota el paraigua de Catalunya en Comú

La llista de l’Assemblea de Cambrils - En Comú es presentarà a les pròximes eleccions municipals sota el paraigua de Catalunya en Comú, «per facilitar la representació a organismes supramunicipals».

 

 

També et pot interessar: