Salven la vida d'un home que va patir una parada cardíaca al carrer a Cambrils

El SEM el va reanimar 'in situ' amb un desfibril·lador i el va traslladar a l'Hospital Joan XXIII, on està ingressat en estat greu
Els fets van tenir lloc davant de l'Escola Marinada de Cambrils. | Google

 

Sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van salvar la vida d'un home de 61 anys que va patir una parada cardiorespiratòria quan caminava pel carrer del Camí del Molí d'Avall, a Cambrils. Els fets van tenir lloc al davant de l'Escola Marinada, poc abans de les 16 hores. L'home es va desplomar a terra i ràpidament es va donar avís als cossos d'emergència.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Fins al lloc s'hi van desplaçar policies locals de Cambrils i tècnics del SEM, que van començar a practicar-li 'in situ' maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP). Finalment, gràcies a l'ús d'un desfribril·lador, els sanitaris van aconseguir reanimar l'home per poder traslladar-lo en ambulància fins a l'hospital. L'home va ingressar a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb pronòstic greu.

"❗L'Audiència Nacional NO investigarà els vincles de l'imam de Ripoll amb el CNI" "⛱ COSTA DAURADA: El sector turístic fa un balanç positiu d'aquest estiu"