GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Una avaria a Mont-roig del Camp deixa 4.500 abonats sense llum

Els tècnics d'Endesa estan treballant per restablir el subministrament elèctric a la zona
Una avaria a Mont-roig del Camp deixa 4.500 abonats sense llum | Cedida

 

Milers de veïns de la zona de Mont-roig del Camp, Miami Platja i també l'Hospitalet de l'Infant no tenen llum des de la matinada d'aquest divendres, 12 d'abril. Segons ha confirmat Endesa, l'avaria afecta uns 4.500 clients, i els tècnics estan treballant per restablir el subministrament elèctric, però no saben amb certesa amb quina previsió l'avaria estarà solucionada.

 

Diversos veïns afirmen que no tenen subministrament elèctric des de les 3 de la matinada, almenys. En algunes zones la llum ha anat i vingut durant la matinada, i el problema és intermitent, mentre que en d'altres alguns veïns asseguren que ja s'ha pogut restablir. Malgrat això, Endesa no pot preveure amb exactitud a quina hora el problema estarà totalment solucionat i els 4.500 clients tornaran a tenir llum. L'avaria està provocant diversos problemes als mont-rogencs, impedint-los dur a terme tasques quotidianes des de primera hora del matí d'aquest divendres.

 

L'avinguda de Barcelona, la Via Augusta, la plaça de Sir Alexander Fleming, el passeig Mediterrani o l'avinguda de Verge de Montserrat són algunes de les zones on els veïns han confirmat que no tenen llum des de fa hores. 

 

Al migdia, l'avaria continua a l'Hospitalet de l'Infant

Segons ha informat Endesa, al voltant de les dotze del migdia les incidències a la zona continuen. Cap a migdia està previst que l'avaria s'hagi pogut solucionar, però només s'ha pogut restablir la connexió als abonats a Mont-roig del Camp i Miami Platja, mentre que a l'Hospitalet de l'Infant, als voltants de 2.000 abonats, segueixen sense llum. 

 

Es tracta d'una avaria que afecta dues línies subterrànies, que s'haurien desconnectat. A la zona hi ha un equip que està buscant el punt on hi ha el problema per tal de perforar i poder-lo solucionar. Està previst que un segon equip s'uneixi a les tasques per tal d'agilitzar la resolució de la incidència. 

 

El subministrament s'ha restablert a les tres de la tarda

Al voltant de les tres de la tarda, l'avaria de Mont-roig del Camp va poder ser solucionada i tots els abonats ja tornaven a tenir subministrament elèctric. Pel que fa a l'avaria que afectava els clients de l'Hospitalet de l'Infant, a les tres encara hi havia uns 2.000 abonats que encara no gaudien de subministrament.