Restablerta la circulació de trens entre PortAventura i Tarragona

El servei de la línia R17 roman sense circulació des de les 9.35 hores

Nous problemes per a la línia de Rodalies R17 que enllaça l'estació de PortAventura, a Salou, amb la de Tarragona. Des d'aquest dilluns 2 de març al matí, la línia es trobava sense servei per una avaria. L'aturada de la línia ha afectat quatre trens i s'ha pogut restablir la circulació després d'unes dues hores.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Segons ha informat a través del seu compte de Twitter, el tren que havia de sortir des de Tarragona a les 9.35 hores no ha pogut circular per una incidència en les instal·lacions. Els viatgers s'han hagut d'esperar al següent comboi. Cal recordar que aquesta línia funciona com un tren llançadora entre Salou i Tarragona, amb la qual cosa l'avaria ha provocat afectacions també en els trajectes en sentit contrari.

"🔊🏋 Veïns de Cambrils, en peu de guerra amb un gimnàs: «És com viure en una discoteca»" "❗ Ercros no té por de la investigació dels Mossos: «Tot està perfectament autoritzat»"