La cantant de mariatxi que anima els vespres al seu balcó de Vila-seca arriba a la televisió mexicana

Les notícies de Televisa es fan ressò de l'actuació que va oferir Claudia Torres des del seu balcó

Després de deu dies de confinament, sortir a les 8 del vespre als balcons a homenatjar els professionals sanitaris amb un aplaudiment s'ha convertit en una rutina a moltes llars del país. En molts casos, aquest moment del dia s'ha convertit també en un instant per evadir-se del tancament i animar la quarantena amb actuacions que improvisen des de les terrasses artistes de tota mena. És el cas de la cantant de mariatxi Claudia Torres, que viu a Vila-seca i que va amenitzar els veïns del Centre Històric amb la seva poderosa veu. Ara, la televisió mexicana se n'ha fet ressò del seu gest.

 

 

Cançons mexicanes al Centre Històric de Vila-seca

Fa uns dies, la Claudia, que s'hi dedica professionalment a la música, va sortir al seu balcó com cada nit. Aquesta vegada, però, es va animar amb uns versos de la clàssica ranxera 'Cielito Lindo'. L'efusiva resposta dels veïns, amb un gran aplaudiment, va emocionar l'artista, que va continuar interpretant la cançó 'Me gustas mucho'. «Ja em feia faltar cantar a ple pulmó», expressa.

 

La cantant mexicana, que fa molts anys que està establerta a Vila-seca, va retransmetre l'instant en directe a través del seu Facebook i aviat el vídeo es va començar a moure per les xarxes fins a arribar al seu país. Aquest dilluns 23 de març, el moment va aparèixer a les notícies de Televisa, una de les grans cadenes de televisió d'Amèrica Llatina. La presentadora introdueix el vídeo com «un moment que posa la pell de gallina». En menys de 24 hores, la publicació suma ja més de 10.000 visualitzacions.

Més notícies de la categoria Costa Daurada