Bandera groga en una dotzena de platges de la Costa Daurada

La bandera exigeix precaució a l'hora de banyar-se al mar

 

 

La bandera groga oneja en dotze de les platges de la Costa Daurada aquest dilluns, 15 de juliol. Segons ha informat Protecció Civil, la precaució en el bany afecta diverses platges del Tarragonès i el Baix Camp. 

 

Les platges afectades, a Tarragona, Salou i Cambrils

A Tarragona ciutat, les platges afectades són la platja de la Móra, la Platja Llarga, la platja Savinosa i la platja Arrabassada. Al municipi de Salou, la bandera groga oneja a la platja de Ponent i la platja del Cap de Sant Pere.

 

Entrant a les plates del Baix Camp, a Cambrils hi ha bandera groga a la platja de Vilafortuny, la platja de l’Esquirol, platja de la Riera, platja de l’Horta de Santa Maria, platja de la Llosa i platja de l’Ardiaca.

 

La bandera exigeix precaució a l'hora de banyar-se al mar | cedida

 

La bandera groga, quan hi ha risc moderat per als usuaris

La bandera groga indica precaució a l'hora de banyar-se al mar. Es pot donar en diverses situacions que suposen un risc moderat per als usuaris, com ara onades d'un metre i mig que poden causar problemes als banyistes, corrents mitjanament forts, tempesta o fenòmens meteorològics que dificulten la vigilància, brutícia o taques a l'aigua, sorra en mal estat, o bé la presència de meduses o altres animals marins lesius.