GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El fort onatge planta la bandera vermella en dotze platges de la costa tarragonina aquest dimecres al matí

Entre les platges afectades es troben totes les de Tarragona ciutat
Imatge d'arxiu d'una platja de Salou. | Isma llanes

 

 

L'onada de calor ha començat amb bandera vermella a més d'una desena de platges de la costa tarragonina aquest dimecres, 26 de juny, al matí. Segons ha informat Protecció Civil a través de l'actualització del mapa de platges, un total de dotze al territori no són, a hores d'ara, aptes per al bany a causa de la mala mar de les darreres hores. Totes elles pertanyen al Camp de Tarragona, i les de les Terres de l'Ebre no pateixen cap d'aquestes afectacions. La bandera més habitual a la Costa Daurada, però, és la groga d'alerta parcial.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

D'entre les banderes vermelles en destaquen totes les de Tarragona ciutat: a les platges del Miracle, l'Arrabassada, la Savinosa, el primer tram de la Platja Llarga, la Móra i Tamarit. Tampoc es permet el bany ara mateix a la platja de la Pineda, a la d'Altafulla i, ja a la comarca del Baix Penedès, a les platges de Cunit i a la de Calafell. Fins a 25 platges onegen la bandera groga que implica precaució, i només a setze punts de la costa es poden veure banderes verdes que permeten banyar-se sense cap perill. És destacable que cap altra platja catalana, lluny de la Costa Daurada, veu avui cap bandera vermella.

 

La temporada de platges a la costa tarragonina s'allargarà fins al 15 de setembre

És la primera onada de banderes vermelles a la costa de Tarragona des que va començar la temporada alta a mitjans del mes de juny, i que s'allargarà fins al dia 15 de setembre. A més de la mala mar, la detecció de l'arribada de meduses en punts com la platja de la Pineda també suposen una alerta afegida, de manera que les banderes vermelles es mantenen hissades. No es preveu que la situació canviï durant les pròximes hores, però el mapa de Protecció Civil és un mecanisme web en constant actualització.

 

També et pot interessar