Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Una quinzena de platges tarragonines amb bandera groga

A la ciutat de Tarragona, el distintiu oneja a les platges del Miracle, l'Arrabassada, la Savinosa, la platja de la M贸ra i Tamarit

 

Banderes grogues a dotze platges de la comarca del Tarragon猫s, a la platja de Vilafortuny de Cambrils i a la costa del Vendrell, a les platges de Sant Salvador i Coma-ruga. Les platges del Baix Camp 鈥攁mb l'excepci贸 de la de Vilafortuny鈥, el Baix Ebre i el Montsi脿, totalment segures. A la ciutat de Tarragona, el distintiu de seguretat llueix a la platja del Miracle, a l鈥橝rrabassada, a la Savinosa, a la platja de la M贸ra i a Tamarit. 

 

M茅s al nord, la bandera groga oneja a la costa del Baix Gai脿: a Altafulla, a la platja que porta el seu nom i a la platja del Canyadell; i a les platges de la Paella, del Barri Mar铆tim i dels Muntanyans, a Torredembarra. Tamb茅 ho fa a Salou, a la platja de Llevant, i a Vila-seca, a la platja de la Pineda.

 

 

 

Bandera groga: risc moderat per als usuaris

La bandera groga indica precauci贸 a l'hora de banyar-se al mar. Es pot donar en diverses situacions que suposen un risc moderat per als usuaris, com ara onades d'un metre i mig que poden causar problemes als banyistes, corrents mitjanament forts, tempesta o fen貌mens meteorol貌gics que dificulten la vigil脿ncia, brut铆cia o taques a l'aigua, sorra en mal estat, o b茅 la pres猫ncia de meduses o altres animals marins lesius.

 

📍 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil les not铆cies de Tarragona. 脡s gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butllet铆 per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris