Més de vint banderes vermelles a les platges de la Costa Daurada

Tan sols es permet el bany amb total seguretat a una platja de la costa tarragonina, a la platja dels Capellans de Salou

 

 

La Costa Daurada està tenyida de vermell avui, dimarts 20 d'agost, amb 21 banderes vermelles a les platges tarragonines i 36 de grogues. Tan sols en una platja ondeja la bandera verda i per tant està permès el bany amb total seguretat, es tracta de la platja dels Capellans de Salou. El mal temporal ha ocasionat que la majoria de platges de la Costa Daurada no estigui permès el bany o hi hagi bandera groga.

 

La bandera vermella domina la Costa Daurada

Pel que fa a les banderes vermelles la concentració més gran està al municipi de Tarragona on gairebé la desana de platges que disposa està prohibit el bany, entre elles l'Arrabassada, la Savinosa o la dels Capellans. En un tram de la platja Llarga de Tarragona de moment la bandera que està hissada és la groga.

 

El mateix fet es repeteix a Torredembarra on la platja de la Paella, la del Barri Marítim i la dels Muntanyans el bany està prohibit a causa de les banderes vermelles.

 

Només una bandera verda, a la platja dels Capellans de Salou

Cap als municipis de Salou, Cambrils i Mont-roig la bandera que predomina és la groga, encara que a la platja del Cavet a Cambrils el bany està prohibit. Una altra excepció és la platja dels Capellans de Salou, que esdevé l'única de la costa tarragonina en la qual és segur banyar-s'hi aquest dimarts.

 

Una trentena de banderes grogues a les platges tarragonines

Al sud de Catalunya també hi predomina la bandera groga, encara que la vermella s'imposa a la platja de Riumar a Deltebre i a la platja de l'Almadrava al terme municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.