ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

Una baralla matrimonial, possible causa de l'apunyalament d'un home a Cambrils

L'home es va presentar a la comisaria dels Mossos amb dues ganivetades i va ser ingressat a l'Hospital Sant Joan de Reus
Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra | cedida

 

Novetats en el cas d'un home ferit greu a Cambrils per apunyalament. La principal hipòtesi a hores d'ara és que les dues ganivetades que va rebre la víctima la matinada del 18 de juliol va ser a conseqüència d'una baralla matrimonial. 
 
L'home es va presentar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Cambrils certificant que una persona l'havia apunyalat en dues parts del cos, a la cama i al tors. El ferit és una persona francesa que va ser traslladat immediatament a l'Hospital Sant Joan de Reus, on va ser atès ràpidament pels serveis mèdics. 
 

Apunyalat a l'Ametlla, denúncia a Cambrils, declaració inconnexa

L'home va assegurar els Mossos d'Esquadra que l'agressió havia tingut lloc a la localitat de l'Ametlla de Mar, tot i que es va presentar a denunciar els fets a Cambrils. La víctima va explicar en francès als agents que va anar caminant des del lloc dels fets, tot i que, de fet, les dues localitats estan separades per més de 30 quilòmetres i, caminant, serien unes unes set hores. A més, a l'Ametlla també hi ha una comissaria de Mossos. Davant d'aquesta confusió, els agents van obrir una investigació sobre l'agressió. 
 

El ferit per ganivetades està greu a l'Hospital Sant Joan 

La víctima va ser traslladada en ambulància pel SEM a l'Hospital Sant Joan de Reus, on va ser atès a causa de les ferides amb arma blanca. Encara que l'home es trobava en situació greu, no estava crític ni la seva vida corria perill. Un cop recuperat, l'home ha tornat a declarat els Mossos per tal d'esclarir on es va produir l'agressió, si a l'Ametlla de Mar, on assegurava en un principi que el van agredir, o a Cambrils, on expressava que va arribar caminant des de l'hipotètic lloc dels fets, en una distància que a peu està a unes set hores aproximadament. Finalment, sembla que la causa de l'agressió va ser, probablement, una baralla matrimonial.