Mossos

Els Mossos avorten dues baralles a Miami Platja i Vila-seca

Totes dues disputes van acabar amb la mediació dels Mossos, sense ferits ni denúncies

Les baralles al carrer són un dels casos de seguretat ciutadana que més es produeixen en els mesos d'estiu a la Costa Daurada, i no només durant la matinada. Els Mossos d'Esquadra han treballat en els darrers dies en dos casos que han tingut lloc a Miami Platja i a Vila-seca a primera hora de la nit.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En el cas de Miami Platja, els fets van tenir lloc prop d'un conegut restaurant de l'avinguda de Barcelona. Era l'hora de sopar quan un individu va entrar a tota velocitat en el local fugint de dos més que li estaven colpejant al carrer. Tot i l'ensurt inicial, el propietari de l'establiment els va fer fora de seguida i va trucar els Mossos d'Esquadra, que van rebre l'avís a les 20.40 hores i es van desplaçar fins al lloc. 

Un cop allà, els agents van intercedir per aturar la baralla que seguia a les portes del restaurant. Poc a poc es van anar calmant els ànims i els implicats van fer les paus. Ningú va voler denunciar els fets, els implicats van marxar i la baralla no va passar a més.

Una disputa al carrer de Jaume Balmes a Vila-seca

D'altra banda, els Mossos van rebre un altre avís aquest dijous a la nit per una baralla que s'estava produint al carrer de Jaume Balmes, a Vila-seca.  Els veins van alertar la policia, cap a les 22 hores, pel que semblava una baralla que s'estava produint en un establiment del carrer. En aquest cas, un indicatiu de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la comissaria de Salou i Vila-seca es va apropar fins al lloc per mediar en la disputa.

Després d'identificar els individus, i segons els Mossos, van comprovar que es tractava d'una discussió més que una baralla i que no hi havia cap ferit. Al final, els agents van poder solucionar la disputa sense cap detingut i sense interposar cap denúncia.