La Biblioteca de Salou celebra l'arribada de l'estiu amb un gran ventall d'activitats

Tallers en angl猫s i lectures infantils s贸n algunes de les propostes per aquests dos mesos
La Biblioteca de Salou organitza activitats per infants i joves durant aquest estiu | cedida
 

La Biblioteca Municipal de Salou t茅 preparades una s猫rie d'activitats per a totes les edats que es duran a terme durant aquests dos mesos d'estiu 鈥攋uliol i agost鈥. Totes les propostes tindran lloc a les instal路lacions de l'espai municipal a les tardes. Pels m茅s petits de la casa, la Biblioteca ofereix el Club de Lectura Infantil, amb llibres en catal脿 i castell脿, que es far脿 els divendres de cada quinzena de juliol i agost a les 18.30 hores, al jard铆 interior. Aquest club comptar脿 amb activitats de lectura i comprensi贸, l煤diques i imaginatives per a grups d'entre 7 i 9 anys els dies 12 de juliol i 9 d'agost; i per a grups d'entre 9 i 11 anys els dies 26 de juliol i 23 d'agost.

 

Els infants coneixeran les dones que han fet hist貌ria i aprendran angl猫s

La Biblioteca tamb茅 t茅 preparades les sessions familiars 芦Un m贸n (i un munt) de dones! Dones que han fet hist貌ria禄, a c脿rrec de la cooperativa d'acci贸 socioeducativa, Ic脿ria, que es duran a terme cada dilluns i dimecres de juliol i agost, a les 18.30 hores, al jard铆 interior. Aquests tallers seguiran el fil conductor de les dones que han fet hist貌ria al llarg dels segles gr脿cies als seus descobriments, invents i fites. En cada sessi贸 es treballar脿, de manera l煤dica i educativa, la figura d'una d'aquestes dones i es recrear脿 algun dels seus 猫xits.

 

Els infants que hi participin tindran el paper d'investigadors i investigadores de ci猫ncia i altres mat猫ries, comptaran amb un quadern de bit脿cola on plasmaran el que aprenen en cada sessi贸 i crearan u gran mural a la Biblioteca dedicat a cada personatge descobert. Per participar en aquesta activitat s'haur脿 de recollir, pr猫viament a la Biblioteca, el quadern que inclour脿 el programa mensual de les activitats. A m茅s, aquelles persones que assisteixin a totes les sessions mensuals de juliol o agost d'aquests tallers, rebran una BiblioSamarreta. 

 

Finalment, es podr脿 gaudir de l'English Reading Club Read and talk, a c脿rrec de Kinds & Us Salou. Aquest taller ser脿 els dimarts 16, 23, i 30 de juliol a les 18.30 hores al jard铆 interior i est脿 dre莽at a un p煤blic infantil de nivell inicial. A les 19.00 hores ser脿 per adults de nivell intermedi. Aquesta activitat permetr脿 llegir i conversar al voltant d'un llibre en angl猫s, cedit per la Biblioteca, per ta de poder compartir l'experi猫ncia lectora i millorar el nivell en aquest idioma. 

 

Cal recordar que totes les activitats s贸n totalment gratu茂tes, nom茅s caldr脿 fer la inscripci贸 pr猫via, ja que les places s贸n limitades. Per rebre m茅s informaci贸 i dur a terme les inscripcions, ho podeu fer presencialment a la Biblioteca Municipal de Salou (carrer de Ponent, 16) o trucant al 977 38 88 09.