La biblioteca de Salou dedica un programa d'activitats als esports olímpics

Un conjunt de tallers per a nens d'entre 9 i 12 anys es duran a terme a la biblioteca de Salou al juliol i l'agost
Biblioteca de Salou | Biblioteca de Salou

 

La biblioteca municipal de Salou té previstes una sèrie d'activitats per als més menuts aquests mesos de juliol i agost. En aquesta ocasió, la lectura portarà els esports com a principals aliats. Aquesta iniciativa és gratuïta per a tot aquell qui vulgui participar. Això si, els nens hauran de recollir a la biblioteca el passaport literari que inclou el programa mensual d'activitats, que duren una hora cadascuna. 
Al club de lectura infantil els joves podran aprendre sobre l'esport divertint-se a través de la lectura del llibre 'Los 4 Sherlocks: Un atraco muy deportivo', de l'escriptor Jesús Cortés. Aquesta activitat forma part d'una iniciativa destinada a nens d'entre 9 i 12 anys que durant tots els dilluns de juliol, gaudiran a la biblioteca a les 18 hores.
 

Dos esports nous a la setmana a la biblioteca de Salou

L'altra acció que té preparada la biblioteca són els tallers '3,2,1... llestos! Olimpíades de lectura', on els nens podran aprendre dos esports nous setmanalment i cada mes podran pujar al pòdium dels guanyadors. Cada sessió es basa en la lectura d'un conte en concret sobre l'esport que escau i d'un taller que pot ser manualitats, lectura, música o jocs. 
 
D'aquesta manera, els infants s'apropen més a l'esport d'una manera lúdica i gens avorrida i aprenen a valorar els valors que aporta més enllà del evident benefici físic. A més, qui hi participi a totes les activitats mensuals, aconseguirà un rècord olímpic i s'endurà una 'Bibliosamarreta' com a premi, mostrant el seu passaport literari quan passin pel taulell amb el préstec. Tots els nens que vulguin fer aquesta activitat, hauran d'estar a les 18:30 hores al jardí interior de la biblioteca tots els dimecres i divendres de juliol i agost. 
 
El programa del '3,2,1...Llestos! Olimpíades de lectura' | Ajuntament de Reus

 

Cada dilluns de juliol, club de lectura a la biblioteca de Salou | Ajuntament de Salou

Els infants de Salou aprendran esport gaudint de la lectura a la biblioteca

La regidora de Cultura, Maria José Rodríguez destaca la importància que els més menuts puguin gaudir «d'alternatives d'entreteniment relacionades amb els llibres i l'aprenentatge des d'un vessant lúdic» en els quasi «tres mesos de vacances escolars» del que disposen els nens.