GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La brigada municipal realitza tasques de neteja en diversos punts de Cap Salou

S'estan duent a terme tota una sèrie de treballs per tal de millorar l'aspecte del sotabosc d'aquesta zona de pins i vegetació arbustiva
La regidoria de Manteniment de la Ciutat ha iniciat uns treballs de neteja i manteniment a la zona del Cap Salou | CEDIDA

 

La regidoria de Manteniment de la Ciutat de Salou ha donat tret de sortida aquest dilluns, 27 d'agost, a uns treballs de neteja i manteniment de la zona del Cap Salou, en concret a la confluència del Pla de Maset i amb el Camí del Racó. L'objectiu d'aquestes tasques és millorar l'aspecte del sotabosc d'aquesta zona de vegetació arbustiva i pins. Així doncs, s'estan duent a terme diversos treballs per endreçar alguns punts de la ciutat —la major part són de la zona boscosa—, a càrrec de la brigada municipal, juntament amb la col·laboració dels treballadors del Pla d'Ocupació local. 

 

La brigada municipal netejarà i desbrossarà la zona de propietat municipal

Les tasques que realitza l'equip de la brigada municipal es programen periòdicament. En aquest cas, durant dos o tres dies es netejarà i desbrossarà amb la maquinària adient la zona que pertany al municipi de Salou. Tanmateix, la regidora de Manteniment de Ciutat, María José Rodríguez, ha volgut posar en relleu que «tenim una previsió escrita que permet fer una rotació programada pel que fa a la neteja dels terrenys i que es va complint de manera gradual». 

 

Abans de les feines de neteja i manteniment de la zona del Cap Salou, s'han fet altres tasques pel Mirador de Salou i pels Xalets de Salou. A més, pròximament els treballs de manteniment i millores d'aquests solars boscosos de propietat municipal es duran a terme per Xalets i Pinosmar. 

 

Salou farà pagar fins a 400 euros a les persones que embrutin la via pública

L'Ajuntament de Salou continua amb la campanya «Salou + net» per millorar l'aspecte del municipi. Així doncs, la setmana passada va entrar en vigor una nova normativa municipal. Es tracta de l'ordenança de Civisme i Convivència, que permetrà posar sancions d'entre 100 i 400 euros a les persones que no segueixin les normes establertes relacionades amb la disposició d'escombraries i residus. 

 

Tanmateix, la regidora de Medi Ambient, Julia Gómez, ha explicat que «tenim la ferma voluntat de combatre la mala praxi amb sancions, donat que hem vist que amb la informació no s'han aconseguit els fruits desitjats». L'inspector del departament de Medi Ambient serà l'encarregat de vigilar si es produeixen actes incívics.