Detecten «un possible focus de contagi de coronavirus» a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de Salou

Des del consistori han demanat al personal i els ciutadans que hagin estat a l'àrea que es prenguin la temperatura dos cops al dia | L'Ajuntament ho redueix a «un treballador de l'OAC relacionat amb un familiar afectat»

L'augment de contagis en les darreres setmanes i el confinament al Segrià han tornat a posar en tensió el sistema sanitari català. És bàsic continuar extremant les mesures de seguretat per tal d'evitar que la corba torni a disparar-se, és per això que des del Departament de Salut se segueix intensament qualsevol moviment dels nous positius per coronavirus a Catalunya.

És per això que a l'Ajuntament de Salou s'han activat totes les alarmes després que un treballador hagi tingut contacte amb un cas positiu. Així doncs, s'ha activat l'alerta per un possible focus de contagi de Covid-19 en unes oficines de l'Ajuntament de Salou. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, s’hauria detectat «un possible focus de contagi de coronavirus» a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), concretament, al Departament de Qualitat.

Des del consistori apunten, en un correu electrònic que han rebut membres del consistori que, totes aquelles persones que formin part o hagin tingut contacte amb el personal d’aquest departament «s’haurien de prendre la temperatura dues vegades al dia» i informar sobre qualsevol incidència al Departament de Prevenció de Riscos Laborals.

Tot i que en el correu electrònic rebut pels treballadors es parla de focus de contagi, fonts municipals han precisat a aquest mitjà que «no és tracta de cap focus de contagi de Covid al Departament de Qualitat -OAC de l'Ajuntament de Salou», sinó d'un cas d'un treballador de l'OAC relacionat amb un familiar afectat, per la qual cosa des de l'Ajuntament s'han activitat totes les mesures preventives, per precaució.

"Ara mateix: La conseqüència a les carreteres tarragonines pel confinament al Segrià" "Preocupació a la Costa Daurada per l'impacte econòmic del confinament del Segrià"