Troben a Salou la turista de 15 anys desapareguda a la Pineda

S'ha localitzat en perfecte estat de salut
Troben a Salou la turista de 15 anys desapareguda a la Pineda | xarxes socials

 

 

ACTUALITZACIÓ 27/06/2019 10.30 hores

La jove turista de nacionalitat ucraïnesa de 15 anys que estava desapareguda des de la tarda de diumenge passat ha sigut localitzada, finalment, aquest dijous, 27 de juny, quatre dies després. La noia ha sigut trobada en un carrer de Salou en perfecte estat de salut. 

 

 

NOTÍCIA 25/06/2019

Els Mossos d'Esquadra estan buscant una noia de 15 anys que està desapareguda des del diumenge a la tarda. La noia és una turista de nacionalitat ucraïnesa que estava allotjada amb els seus pares a un hotel de la Pineda, a Vila-seca.

 

Segons apunta el 'Diari de Tarragona', la jove va desaparèixer diumenge a la tarda, quan els seus pares ja no la van poder localitzar més. Els pares van parlar amb ella a través del mòbil el mateix dia, però hores després, el telèfon apareixia apagat o fora de cobertura, i la noia ja no va tornar a l'hotel. 

 

El dia de la desaparició la noia anava vestida amb una dessuadora amb caputxa i cremallera, una faldilla, unes xancletes, i una bossa petita on hi duia el mòbil i la targeta de l'habitació de l'hotel. El que no portava a sobre eren ni diners ni la seva documentació. 

 

Els pares, en no poder localitzar la noia, van demanar ajuda a la recepció de l'hotel, des d'on es va donar l'avís als Mossos d'Esquadra. La policia catalana també va avisar la Policia Local de Vila-seca. El mateix diumenge es va iniciar una recerca per trobar la jove, però la tarda d'aquest dimarts encara no s'havia pogut localitzar.