La Policia Local de Cambrils fa una crida per trobar els amos d'un cadell perdut

La policia local ha penjat la fotografia a les xarxes socials anunciant que busquen els propietaris del petit gos
Imatge de la gosseta que busca els seus amos a Cambrils. | Policia Local Cambrils

 

La Policia Local de Cambrils ha mostrat el seu costat més sensible aquest dilluns 13 d'agost quan ha penjat al seu perfil a Twitter una crida per trobar els propietaris d'un gos possiblement perdut. A la imatge que han penjat a les xarxes socials es veu un cadell de gos, segons ha explicat la mateixa policia local, trobat als voltants de l'aparcament de Les Comes de Cambrils. Segons sembla, aquesta gosseta de molt poc temps de vida i de color negre —probablement un mestís de la raça Labrador Retriever— hauria estat trobada a la zona de l'avinguda Mil·lenari i no duria xip.

 

Per sort, la cadelleta ha topat amb la Policia Local de Cambrils que l'ha recollida i ha fet una crida a les xarxes perquè la ciutadania els ajudi a trobar els amos d'aquesta gosseta, que amb els seus grans ulls mira espantada la càmera. «Aquest matí recollim aquest cadell de gos trobat als voltants del pàrquing de les Comes de Cambrils. Ajuda'ns a trobar el seu propietari!» clama el tuit publicat per la policia cambrilenca.

 

A banda, la imatge de la gosseta també ha estat penjada en altres perfils a Facebook i Twitter d'associacions que difonen imatges d'animals perduts per les xarxes amb l'objectiu de trobar la família que els ha perdut, si és que és el cas i no es tracta d'un abandonament.

 

La gosseta es troba a les dependències de la policia cambrilenca en aquests moments. | Policia Local Cambrils

 

El costat més animalista de la Policia de Cambrils

A banda d'aquesta preciosa gosseta negra, la Policia Local de Cambrils també ha publicat una imatge d'un gatet, probablement nascut al carrer, el qual se'ls hi ha entregat perquè realitzessin els processos que s'escau en aquest cas per dur-lo en un lloc segur. 

 

 

No és el primer cop que la policia local cambrilenca penja informacions relacionades amb les actuacions que realitzen amb els animals com a protagonistes. La setmana passada agents de la policia van salvar un gatet que estava atrapat dins el motor d'un cotxe que hi havia aparcat en un pàrquing a Cambrils.