Cambrils arregla vuit camins amb materials procedents de l'enderroc del pont de l'antiga N-340

S’han escampat 5.872 metres cúbics de conglomerat per tal de condicionar més d'onze quilòmetres de via pública
Imatge d'un dels camins arranjats, al terme municipal de Cambrils | Ajuntament de Cambrils

 

 

L’Ajuntament de Cambrils ha arreglat vuit camins del municipi amb la reutilització de materials provinents de l’enderroc del pont de l’antiga carretera N-340. Segons ha explicat el consistori, es tracta de dotze trams «deteriorats pel pas de l’aigua, entre d’altres causes».

 

Previ a aquestes feines, la terra i la runa que es van extreure de les demolicions del pont es van transportar fins a un terreny del Polígon Belianes on, gràcies a un acord amb la propietat, es van triturar i es va crear una barreja amb un 65% de terres, un 20% de formigó i un 15% d’aglomerat.

 

 

 

S'han escampat més de 5.800 metres cúbics de conglomerat per condicionar dotze trams de via pública | Ajuntament de Cambrils

 

Més de 5.800 metres cúbics de subbase i 11,35 quilòmetres arreglats

En total, el Departament d’Obra Pública cambrilenc ha escampat i compactat fins a 5.872 metres cúbics d’aquesta subbase per arranjar els dotze trams de via pública que, sumats, configuren una longitud total d’11,35 quilòmetres.

 

Els camins de Cambrils on s’ha reposat terra són el de Mas de Sangenís, Mas d’en Bosc (dos trams), Barenys, Bassasses, el camí entre Bassasses i la carretera de Montbrió, el camí de Riudecanyes (tres trams), el camí dels Masos (dos trams) i el camí de Belianes.

 

 

També et pot interessar: