ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

Cambrils asfalta l'últim tram del camí del Cementiri

La via uneix el nucli urbà i la zona esportiva amb la carretera del cementiri i la de Montbrió
El regidor d'Obres i Serveis de Cambrils, Antonio Laguna, durant una visita d'obres recent. | Cedida.

 

El camí del cementiri de Cambrils ja està tot asfaltat. Aquest mes de juliol, el departament de Serveis, Medi Ambient i Obra Pública de l’Ajuntament de Cambrils ha completat la pavimentació de la via, que uneix el barri urbà i la zona esportiva amb la carretera del cementiri i la carretera de Montbrió. Concretament, el tram asfaltat era l’últim que quedava pendent del camí. Fa entre quatre i sis metres d’amplada i se situa entre la sortida del pas inferior de l’autopista i la carretera del cementiri.

 

A més a més, també s’ha pavimentat un tram del camí d’accés al dipòsit municipal de la zona esportiva, que es trobava en mal estat. De fet, quan plovia, l’aigua procedent de la zona del dipòsit baixava amb molta força i produïa escòrrecs. Les obres, que han comptat amb un pressupost de 31.790 euros, han consistit en el tall i la demolició de les plaques de paviment existents, la neteja i esbrossada dels vorals, l’estabilització i compactació del terreny, la regularització de la base de l’esplanada, la construcció de la rígola —una franja d'adoquins en forma de canaleta que té la missió de conduir les aigües provinents de la pluja— i el canal de drenatge, la pavimentació, la substitució d’un tram de la tanca de reixat de tela metàl·lica de la pista d’atletisme i la senyalització viària horitzontal amb pintura reflectora.

Fa temps que s'està actuant en el camí

El març del 2017 ja es va pavimentar el tram del camí, en aquell cas va ser el que anava de la pista d’atletisme a l’accés al pas inferior de l’autopista. En aquella actuació també es va construir un gual inundable en el següent tram del camí, en el punt on intersecciona amb el barranc Verge del Camí. El gual és capaç de suportar les avingudes del barranc i proporcionar una circulació segura per la via.