Cambrils avança el canvi d'horari de les zones blaves i taronges d'estacionament

Amb l’inici de la temporada d’hivern algunes zones es desactiven i es redueix l’horari de pagament de la zona de la costa
Cambrils, en una imatge d'arxiu | Laia Solanellas

Canvis als pàrquings de Cambrils. La temporada d’estiu dels aparcaments regulats del municipi s’acabarà el pròxim 30 de setembre i no pas el 15 d’octubre, com estava previst. Segons apunten des de l’Ajuntament, a partir del pròxim 1 d’octubre entraran ja en vigor els horaris d’hivern, que signifiquen la desactivació d’alguns carrers i trams i també la reducció de l’interval horari de la zona de la costa que segueix activa. Aquest avançament respon a la baixada de la demanda d’estacionament que es preveu durant les setmanes vinents.

El regidor de Mobilitat cambrilenc, Lluís Abella, ha explicat que l’objectiu dels aparcaments regulats és, precisament, l’augment de la rotació de vehicles a les zones amb més demanda de pàrquing, especialment als eixos comercials i costaners. «Enguany no tenia sentit mantenir l’horari d’estiu fins al 15 d’octubre, per això hem decidit adaptar els horaris a les necessitats, tenint en compte la situació actual», ha explicat Abella.

Descompte del 70% per a residents 

Amb això, els horaris de les zones blaves i taronges seran de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 hores, i de 17.00 a 20.00 hores, i dissabtes de 10.00 a 13.00 hores. Cal recordar que els carrers i zones regulades són el passeig d’Albert, l’avinguda Independència (el tram que va des de la plaça Carles Roig fins al carrer del Sindicat), la plaça Carles Roig, l’avinguda Vidal i Barraquer, l’avinguda Verge de Montserrat, Jacint Verdaguer, Pere III, carrer del Vi i la zona taronja (aparcament de l’Ermita).

Alhora, també està regulada l’avinguda dels Països Catalans, els carrers de Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastià Elcano, Ramon Llull, la rambla Jaume I, la plaça d’Aragó i el carrer de les Barques. El preu d’un tiquet normal és d’1,10 euros l’hora i el tiquet de persones residents a Cambrils té un cost de 0,30 euros per hora.

"Balanç d'un mal any: El sector turístic de TGN presenta els resultats de l'estiu" "Música, monòlegs i correfoc: Tots els actes de la Festa Major de Vandellòs!"