Cambrils presenta el Parc de Terror més gran d'Europa

El parc temàtic s'obrirà del 12 d'octubre fins al 10 de novembre al Parc Samà, coincidint amb Halloween
Imatge del Parc Samà | TarragonaDigital

 

Els amants de les coses d'allò més terrorífiques tenen una cita a Cambrils. El Parc Samà del municipi de la Costa Daurada acollirà dotze nits de terror des del 12 d'octubre fins al 10 de novembre, del que serà el Parc del Terror més gran d'Europa i dissenyat per a tots els públics. En aquest sentit, el pròxim dijous, 20 de setembre, es presentarà aquest parc temàtic amb l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de turisme, Mercè Dalmau; el director creatiu de Halloween Scream Nights, Daniel Mayo; el director tècnic, Salvador Julià; i el director de producte i expansió, David Balboa.

 

El Parc del Terror més gran d'Europa s'instal·larà a Cambrils

90 actors, 7 passatges del terror i 4 espectacles estaran preparats al Parc Samà de Cambrils per fer passar por a tothom que s'apropi. El municipi de la Costa Daurada prepara un Halloween d'allò més terrorífic i únic per a tots els públics. 

 

Durant dotze nits, des del 12 d'octubre al 10 de novembre, hi haurà les Scream Nights, organitzades per a majors de 15 anys i preparades per fer passar por als presents. D'altra banda, durant el dia hi haurà uns espectacles preparats per a totes les famílies.

 

Imatge d'arxiu d'un pallasso terrorífic. | TarragonaDigital.com

 

 

El Parc Samà serà escenari d'un autèntic malson

El parc cambrilenc s'ha renovat recentment i, les seves 14 hectàrees, seran transformades en un escenari que serà un autèntic malson per a tothom, com aquells que s'acostumen a veure a les pel·lícules més esgarrifoses del cinema de terror.

 

A més, al Parc Samà hi haurà un espectacle de màgia i por que es va veure a la televisió, concretament, al programa Got Talent, fet per l'artista Acherón Delacroix.

 

L'entrada tindrà un cost de 30 euros

Tots aquells que vulguin accedir al Parc del Terror el cost de l'entrada serà de 30 euros, en cas que es compri mitjançant la web, i de 35 si s'adquireix a taquilla. Tanmateix, si es vol visitar durant dos dies, el preu puja a 50 euros a web i 55 a taquilla. A més, també és possible reservar l'Scream Nights i l'hotel al web http://www.screamnightspark.com/.

Tot i faltar gairebé un mes, les entrades ja estan a la venda, ja que s’espera una afluència de gent massiva per gaudir d’aquesta iniciativa.