GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Camí Mendoza reivindica les noves infraestructures que connecten Cambrils

L'alcaldessa ha visitat les obres de l'avinguda Charles Darwin i el Pont de l'N-340, que ha definit com a apostes de mandat
Camí Mendoza treu pit de les noves infraestructures que connecten Cambrils | Ajuntament de Cambrils

 

 

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Serveis, Medi Ambient i Obra Pública, Antonio Laguna han visitat les obres del Passeig Charles Darwin i el Pont de l'N-340. Les noves infraestructures ja són una realitat que ha de connectar millor els diferents barris del municipi.

 

Pròximament enllestit, el nou passeig connectarà el nucli consolidat de la vila amb la nova estació de tren del Corredor del Mediterrani, ubicada a la zona esportiva municipal, esdevenint la nova porta d'entrada de Cambrils per totes aquelles persones que utilitzin el transport ferroviari.

 

 

 

«Connectar amb el municipi i amb la comarca»

Camí, assenyalava que «la urbanització de l’Avinguda Charles Darwin ha estat una aposta d’aquest mandat i conjuntament amb l’Avinguda de l’Esport es converteixen en eixos de comunicació», tot explicant que «són dos punts necessaris per connectar amb el municipi i amb la comarca del Baix Camp». Per la seva banda, Antonio Laguna, especificava que les obres «han de servir per accedir a les zones esportives i a l’estació amb les condicions més adients».

 

En definitiva, una avinguda Charles Darwin totalment renovada que consta d'una zona enjardinada, dos carrils de circulació rodada, una franja d’aparcament en línia, una  zona enjardinada amb arbustos, un carril bici, una vorera de quatre metres d’amplada i un tercer espai enjardinat fins a la tanca del Parc del Pinaret.

 

L'avinguda Baix Camp

D'altra banda, l'antiga carretera N-340 ha estat reconvertida en l'avinguda Baix Camp; l'enderroc del pont vell, la reordenació de l'entorn i la construcció del nou pont ha suposat, en paraules de l'alcaldessa, «eliminar una barrera arquitectònica i visual històrica i ha estat una millora substancial pels barris de la Pallisa i l'Eixample», aconseguint «millorar la mobilitat i la seguretat, tant a nivell de circulació de vianants com la circulació rodada que facilitarà el teixit empresarial».