Salou vol promocionar el comerç per internet amb una nova campanya digital per incentivar vendes

La iniciativa vol augmentar el nombre d’adherits a la plataforma, crear clientela i promocionar les vendes dels establiments del municipi
Salou engega una nova campanya per ajudar el comerç local | Àngel Ullate

Salou ha engegat una campanya de promoció digital del directori en línia d’establiments comercials 'Compra Salou' per ajudar el comerç local.

La iniciativa, que durarà fins a acabar l'any, busca tres objectius: donar a conèixer la plataforma per augmentar el nombre d’adherits; crear comunitat, captar clientela i fidelitzar-la; i promocionar les vendes i la prestació de serveis.

Aquesta nova campanya de promoció digital inclou un element gràfic que servirà per promoure les ofertes. Es tracta d’una mascota batejada com el 'Pessic', un cranc que es pretén associar a la idea de 'pessigar', com a sinònim de l’acció de comprar.

Actualment, el directori 'Compra Salou' compta amb 89 comerços adherits i l’Ajuntament té la voluntat que continuï creixent.

"La nova campanya per incentivar el comerç de Miami Platja" "Unes 300 persones demanen la República catalana en una concentració a Salou"