Els patronats de turisme de la Costa Daurada tiren de creativitat per evitar els desplaçaments

Visites virtuals, concursos de fotografia o receptes de plats locals, algunes de les propostes per 'fer turisme' sense sortir de casa

Mantenir viu l'interès en la destinació al mateix temps que s'incentiva el confinament. Aquest és el complicat equilibri que han de mantenir aquests dies d'estat d'alarma els patronats de turisme de la Costa Daurada per substituir les campanyes de vacances de Setmana Santa, que tocarien per aquesta època, i totes les fires turístiques suspeses pel coronavirus. El missatge és unànime: Ara toca quedar-se a casa i ja hi haurà temps de visitar-nos.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Davant de la situació excepcional que ens toca viure, les destinacions de la costa han apostat per reinventar l'estratègia comunicativa a base de creativitat i recursos en línia de tota mena. Concursos de fotografia, receptes de cuina local per fer a casa o visites virtuals són algunes de les propostes per mantenir 'viu' el turisme del territori en temps d'inactivitat forçada.

 

 

 

Campanya a les xarxes #CostaDauradaDesDeCasa

Des del Patronat de Turisme de la Diputació, han posat en marxa l'etiqueta #CostaDauradaDesDeCasa a través de les xarxes socials. Cada dia van proposant diferents activitats per descobrir el territori sense sortir de casa i comparteixen imatges dels racons més espectaculars de la demarcació.

 

Una de les activitats a la que més temps podem dedicar aquestes setmanes és a la cuina i també pot ser un bon moment per descobrir noves receptes. És el que proposen des del Patronat de Turisme de la Costa Daurada, amb receptes i productes del territori com el menjar blanc o el suquet de peix.

 

A Salou, el Patronat de Turisme ha llençat un concurs de fotografia a través de les xarxes socials. Amb l'etiqueta #SalouFromHome, convida a compartir instantànies preses des del balcó, la terrassa o el jardí de casa durant aquests dies de tancament obligat. «Volem agrair la fidelitat i l'esforç que fan quedant-se a casa», expliquen. El premi, una experiència a la ciutat per quan s'aixequi el confinament que inclou un sopar per a dues persones en un restaurant de Salou i dos bitllets per pujar al trenet turístic. El dilluns 6 d'abril s'escollirà la imatge guanyadora.

 

Recórrer racons espectaculars des de la pantalla del mòbil

A Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors també aprofiten les noves tecnologies perquè la gent pugui evadir-se del tancament i visitar el municipi, encara que sigui a través d'una pantalla. Així, a través del seu web es pot fer una visita virtual per conèixer els seus atractius naturals des de perspectives impossibles.