Festes de Sant Antoni a Cambrils

Cambrils cancel·la els actes de les Festes de Sant Antoni 2021 a causa de la pandèmia

L'Ajuntament al·lega no poder evitar aglomeracions | La missa d'honor sí que se celebrarà

Cambrils tampoc celebrarà les Festes de Sant Antoni 2021. L'ajuntament del municipi i la Cooperativa Agrícola  han decidit  suspendre  els actes programats, veient l'actual evolució de la pandèmia i les restriccions imposades. Aquesta cancel·lació afecta, doncs, l’esmorzar  de dissabte a la Cooperativa Agrícola, els  Tres Tombs  pels carrers de la vila i el tradicional concert  i ball de tarda al Palau Municipal d’Esports.

Segons detalla l'Ajuntament de Cambrils, aquestes activitats no estan permeses actualment, ja que comporten un alt risc de concentrar aglomeracions de persones i que fa impossible garantir la seguretat dels participants. Així mateix, els  Tres Tombs compten amb la presència de genets, carros i cavalls  d'altres poblacions, que no podrien baixar a Cambrils donades les actuals restriccions.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La missa sí que es podrà celebrar

Un acte que, a hores d'ara, sí que es podrà celebrar és la  missa en honor al  patró  dels animals domèstics i de treball, Sant Antoni, tal com ha confirmat el mossèn de l'església de Santa Maria. La cerimònia tindrà lloc el pròxim diumenge 17 de gener, a les 12 del migdia. Posteriorment, a l'exterior de l'església de Santa Maria, es beneiran els animals.

L'organització de l'acte demana a tots els assistents que  respectin les mesures de seguretat, fent ús de la mascareta, mantenint la distància i fent cas de les indicacions que es marquin.