GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Carme Gasull (ERC) pren possessió com a nova regidora a l'Ajuntament de Salou

El plenari ha dedicat també un sentit homenatge al seu predecessor, Sandro Boquet, que va morir el passat 12 de febrer.
Carme Gasull (ERC) pren possessió com a nova regidora a l'Ajuntament de Salou | Ajuntament de Salou

 

El matí d'aquest dimecres, 6 de març, Carme Gasull Prats ha pres possessió de l'acta de regidora al plenari de l'Ajuntament de Salou. La nova regidora, tercera de la llista per ERC a les darreres eleccions municipals, entra en substitució del regidor Sandro Boquet, el qual va renunciar a l'acta de regidor el passat mes de gener.

 

Gasull ha promès el càrrec per imperatiu legal, en una acció habitual dels polítics independentistes els darrers anys, i l'alcalde del municipi, Pere Granados, li ha imposat personalment el pin institucional amb l'escut de Salou, tot felicitant-la i desitjant-li molts èxits.

 

 

Record pel traspassat Sandro Boquet

Abans d'entrar en la rutina plenària, batlle i regidors han volgut recordar el seu predecessor, Sandro Boquet, que va morir el passat 12 de febrer. Pere Granados ha pres paraula en nom de la Corporació per retre-li un reconeixement institucional i un sentit minut de silenci que tots els regidors han seguit dempeus i han tancat amb un aplaudiment.

 

D'aquesta manera, Granados ha expressat «el més profund i sentit condol tant a la seva família com als seus amics i companys de Consistori, alhora que manifestar el més entranyable record a la seva persona. Que en pau descansi. El nostre agraïment i reconeixement a la vida i la labor d’una persona que va tenir l’honor de prestar amb lleialtat i estima els seus millors serveis a la comunitat i a la institució de la qual formava part en qualitat de regidor, amb una remarcable actitud i iniciativa en benefici dels interessos del nostre poble. En nom de tots, reiterar el més afectuós i emotiu comiat».

 

Minut de silenci en record de Sandro Boquet | Ajuntament de Salou

 

Reconeixement al Grup de Dones de Salou

D'altra banda, durant el plenari d'avui, tots els grups han votat unànimement la iniciativa de proposar l'Associació Grup de Dones de Salou com a mereixedora del diploma de mèrits per serveis distingits prestats a favor del municipi i de la comarca que atorga el Consell Comarcal del Tarragonès, en la cinquena edició dels premis.

 

En l'expedient presentat, es reconeix «aquesta entitat que, des de la seva fundació ara fa 25 anys, ha exercit una continuada i intensa labor social i cultural en l’impuls d’una major promoció i participació del col·lectiu de la dona dins el món local i municipal, i ha col·laborat en aquelles activitats humanitàries organitzades en benefici i solidaritat amb interès general de la localitat i dels sectors més vulnerables i desfavorits».