M茅s d'un centenar d'infants comencen l'Escola Esportiva d'Estiu de Salou

Una desena de monitors qualificats s贸n els encarregats d鈥檕rganitzar cada activitat
Foto de fam铆lia dels 150 infants que han comen莽at l'Escola Esportiva d'Estiu de Salou | Cedida

 

A Salou 150 infants van comen莽ar ahir, dilluns 1 de juliol un estiu molt esportiu amb l'Escola Esportica d'Estiu de Salou. Un casal per aquestes vacances escolars on es portaran a cap activitats esportives que van des de treball psicomotriu, coordinaci贸 motora i piscina, fins a jocs i recreaci贸. Infants d'entre 3 i 14 anys gaudiran d'un estiu esportiu a Salou entre els mesos de juliol i agost.

 

El casal d'estiu esportiu de Salou estar脿 operatiu els mesos de juliol i agost | Cedida

 

Un estiu a Salou de la m脿 de l'esport

Aquesta escola d'estiu es basa en l'esport des de diferents 脿mbits que es divideixen en dues opcions segons l'edat, l'Escola d'Iniciaci贸 Esportiva, destinada a nens i nenes que han nascut entre els anys 2009 i 2015 i que es duu a terme a les instal路lacions del Pavell贸 Salou Centre; i l'Escola Esportiva Multi joc, per aquells infants que han nascut entre els anys 2004 i 2008, que t茅 lloc al Pavell贸 Salou Centre, a la Zona Esportiva de Platja i a la Piscina Municipal.

 

L'estiu acabar脿 amb una jornada festiva entre els casals

A m茅s, el darrer dia de l'Escola Esportiva d'Estiu de Salou tots els casals d'estiu que s'hagin portat a cap a Salou, s'uniran per portar a cap una jornada festiva conjuntament. El comiat de l'estiu inclour脿 una festa de l'escuma, inflables, tallers i moltes altres activitats per dir ad茅u als casals d'estiu d'enguany a Salou.

 

L鈥橢scola Esportiva d鈥橢stiu de Salou acull infants d'entre 3 i 14 anys | Cedida

 

Encara queden places disponibles

La inscripci贸 es realitza per setmanes i encara hi ha places disponibles per optar a l'Escola Esportiva d'Estiu de Salou, sobretot per al mes d'agost. Aquells infants que estiguin interessats a passar un estiu de la m脿 de l'esport, es poden dirigir a la Piscina Municipal de Salou per apuntar-se.