El Castell de Vila-seca reobre les portes amb una exposició d'Antoni Tàpies

S'haurà de demanar cita prèvia i portar mascareta per accedir-hi
El Castell de Vila-seca reobre aquest dilluns | Aj. Vila-seca

La regió sanitària del Camp de Tarragona entra en fase 3 de la desescalada. L'estat d'alarma decretat per la pandèmia del coronavirus ha provocat el tancament de molts recintes culturals. Un d'ells ha estat el Castell de Vila-seca, el qual porta prop de tres mesos tancat i, aquest dilluns 8 de juny, reobre les seves portes.

L'exposició que hi haurà a l'interior del castell del municipi de la Costa Daurada serà «Antoni Tàpies. La resistència del signe». Així mateix, per poder accedir-hi i visitar l'exposició s'haurà de sol·licitar cita prèvia al telèfon 977 37 63 00, entre les 17 i les 21 hores. A més, caldrà portar mascareta per poder entrar-hi.

 

  

L'exposició dins del programa Itiner'Art

Cal recordar que l’exposició d’Antoni Tàpies s'inclou dins del programa Itiner'Art de la Fundació Vila Casas. Aquesta primera mostra al Castell de Vila-seca aplega un conjunt extraordinari de 61 gravats de gran format que compten amb la distinció «bon à tirer», és a dir, són les obres que l'artista usa com a model per estampar. Aquesta col·lecció de gravats, executats al taller de Joan Roma entre els anys 1989 i 1993, és una obra de maduresa de l'artista, quan ja havia definit el seu llenguatge i codificat els signes, símbols i marques que el fan identificable. 

  

L’horari per a visitar l’exposició serà de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h i els dissabtes, diumenges i festius de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00 h. L’entrada serà gratuïta fins al 31 de desembre.

"Ja hi ha dia de reobertura de les pistes de pàdel i tenis a Vandellòs i l'Hospitalet" "ERC, Cs i PP, units a Salou per reactivat el municipi després de la Covid-19"