El Centre Cultural Municipal de Cambrils reobre les portes

A l'equipament ja funcionen les oficines del Museu d'Història i durant el mes de juliol es podrà visitar una exposició de ceràmica
El Centre Cultural de Cambrils obrirà l'exposició 'Keramos' | Cedida
 

El Centre Cultural Municipal de Cambrils ha reiniciat la seva activitat i ha reobert al públic aquest dilluns, dia 22 de juny, amb un horari de vuit del matí a tres del migdia. Tres mesos després que la pandèmia de la Covid-19 obligués a tancar les portes de l'equipament municipal, aquesta setmana ja s'hi pot accedir amb una petició prèvia i seguint la normativa de seguretat i higiene. S'haurà de mantenir les distàncies, rentar-se correctament les mans, portar mascareta i respectar l'aforament màxim assenyalat en els cartells penjats a cadascun dels espais.

La ceràmica, protagonista 

Les instal·lacions del Centre estaven obertes per al treball intern des del dilluns 8 de juny i ja hi ha en funcionament les oficines del Museu d'Història. D'altra banda, torna la tradicional activitat a les sales d'exposicions, en aquest cas amb 'Keramos', una mostra de ceràmica que porta Laura Alvarez Keller i que es podrà visitar durant poc més d'un mes, des del 2 de juliol fins al 6 d'agost. 

Amb aquesta col·lecció de peces, Laura Álvarez Keller, nascuda a Suïssa fa seixanta anys, mostra el resultat del treball amb els quatre elements de la ceràmica: la terra mesclada amb l'aigua, l'acció de l'aire per assecar-la i el foc per coure-la. L'artista demostra una feina polifacètica en diverses àrees de l'art, ja que al llarg de la seva carrera ha realitzat exposicions de quadres sobre tela pintats a l'oli o acrílics, majoritàriament, però també sobre paper, com dibuixos i gravats, i també escultures amb terracota. El que caracteritza l'artista és la seva utilització de colors forts i vius, utilitzant pràcticament tota la gamma cromàtica.

"El gran pas de Mont-roig del Camp per convertir-se en un municipi sostenible" "Tensió a l'Ajuntament de Salou per un contracte públic amb «possibles irregularitats»"