Salou aposta per la tradició amb els cicles de sardanes i d'havaneres d'aquest estiu

Al llarg d'aquests dos mesos, turistes i veïns del municipi podran gaudir de diverses actuacions de cobles i grups del territori
Salou organitza dos cicles tradicionals al llarg de l'estiu: el cicle de sardanes i el d'havaneres  | Cedida
 

La regidoria de Serveis Culturals de l'Ajuntament de Salou, dins dels actes de l'Agenda d'Estiu 2019, proposa una sèrie d'actuacions tradicionals a diversos espais del municipi. Les activitats començaran aquest cap de setmana i s'allargaran durant els dos mesos que queden d'estiu. Per una banda, es podrà gaudir del cicle de sardanes al passeig Jaume I i per l'altra, també se celebrarà el cicle d'havaneres. 

Sardanes a Salou durant els mesos d'estiu

El cicle de sardanes es durà a terme al passeig Jaume I, concretament, davant del Patronat de Turisme. Aquest pròxim dissabte, 13 de juliol, serà a les 20.00 hores i comptarà amb la participació de la Cobla Principal de Tarragona: el dissabte 27 de juliol, també a les 20.00 hores, actuarà la Cobla Genissenca; i el dissabte 10 d'agost, a les 20.00 hores també, serà el torn de la Cobla Reus Joves i del Grup Tarragona Dansa.

A més, amb motiu de la Diada, el dimecres, 11 de setembre, la Cobla Catània actuarà a les 11.00 hores a la plaça del Carrilet. Finalment, per tancar el cicle de sardanes, el diumenge dia 6 d'octubre, a partir de les 10.30 hores, es podrà gaudir de l'actuació de l'Aplec de Sant Martí, a la plaça del Teatre Auditori de Salou. 

També es podrà gaudir d'actuacions d'havaneres

Pel que fa al cicle d'havaneres, aquest tindrà lloc diversos dies a les 22.00 hores durant l'estiu, concretament, serà els següents dies: aquest pròxim dissabte, 13 de juliol, a la platja de Ponent, a l'Espigó del Moll, i comptarà amb l'actuació del Grup Blandra; i el dissabte, 27 de juliol, al Parc de la Ciutat, a càrrec del Grup Veus de Reus. D'altra banda, també el dimecres 7 d'agost es durà a terme la Trobada d'Havaneres a la plaça de les Comunitats Autònomes, amb l'actuació dels grups Sons de l'Havana i Peix Fregit. Finalment, el cicle es tancarà el dissabte 31 d'agost a la platja de Cala Crancs, al Cap Salou, amb una actuació a càrrec del Grup Xicrana. 

"La Pineda acull l'exposició fotogràfica 'Anem a la Platja'" "🎉 AGENDA: Consulta el programa de la Festa Major de Sant Jaume 2019 de Miami Platja"