Fotograma de l'agressió de cinc joves a un altre a Salou

Cinc detinguts per una brutal agressió a un jove a la zona d'oci de Salou

Els detinguts tenen entre 18 i 26 anys i són de nacionalitat armènia, francesa i russa

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc joves com a presumptes autors d'un delicte de lesions després d'una agressió a un jove a la zona d'oci de Salou. Segons han informat els Mossos a TarragonaDigital, els fets van tenir lloc el matí de divendres passat, 5 de juliol. Al voltant de dos quarts de sis del matí van rebre l'avís per part de la Policia Local de Salou, que s'havia produït una baralla entre els carrers de Carles Buïgas i el carrer d'Amposta, zona d'oci nocturn. 

La brutal agressió va ser enregistrada per uns testimonis i difosa a les xarxes socials. El vídeo mostra com un grup de joves en persegueixen a un altre, li propinen empentes i cops de puny i el fan caure a terra. Un cop el noi és a terra, els altres joves el continuen agredint, donant cops de punt i puntades de peu. En les imatges compartides a les xarxes, es pot observar com, fins i tot, un dels agressors porta el que sembla una barra de ferro, la qual utilitza per propinar-li encara més cops. La víctima cau a terra diverses vegades, primer a la vorera i després a la calçada.

Finalment, s’observa com la víctima jau a terra sense moure’s, i el grup d’agressors fuig corrents del lloc dels fets. A continuació, diversos testimonis que han presenciat l’agressió s’acosten a la víctima per comprovar el seu estat.

Cinc detinguts estrangers d'entre 18 i 26 anys

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra, que van confirmar que el jove estirat a terra havia sigut agredit per un grup de nois. La policia catalana va iniciar una recerca per tal de localitzar els agressors, que van ser vistos al carrer de Brussel·les. En veure la presència policial, però, van tornar a fugir. Finalment, els Mossos van aconseguir detenir cinc joves a la platja dels Capellans. Els detinguts són tots estrangers, dos de nacionalitat armènia, dos de nacionalitat francesa i un de russa. Els cinc arrestats tenen entre 18 i 26 anys i van ser detinguts per un delicte de lesions lleus.


Comentaris
uolas
malditossss .. esta gentuza no la queremos aqui ni alli en su pais
Da igual
Qué le pasa a la gente? Son peores que los animales, que valientes estos extranjeros, cinco contra uno, que valientes pero claro lo más importante es el dinerito de mierda que se dejan aquí, es turismo y todo vale. Que turismo de mierda, que para comportarse como animales, gentuza sin educación, para eso, que se queden en sus paises.