Cs Salou demana «rectificar» la decisió d'eliminar la targeta de 150 hores d'aparcament gratuït als residents

El seu portaveu, Pere Lluís Huguet, demanarà a l'equip de govern que no les eliminin

La Comissió de Serveis Generals de l’Ajuntament de Salou portarà cua entre els grups municipals del consistori salouenc després de prendre la mesura d’eliminar les targetes de 150 hores gratuïtes anuals d’aparcament a la zona blava a les persones residents a la localitat. A més, l’alternativa proposada d’implantar una tarifa de zona blava reduïda, tampoc ha sigut d’èxit, almenys, pel grup de Ciutadans, que sol·licitarà la rectificació i que no s’eliminin aquests avantatges als veïns i veïnes del municipi.

En contra de la supressió de les targetes

La reacció de Ciutadans a la Comissió de Serveis Generals de l’Ajuntament de Salou ha estat ràpida. El seu portaveu, Pere Lluís Huguet, demanarà a l’equip de govern que «rectifiqui» i «no elimini aquestes targetes d’aparcament per a residents a partir de l’1 d’octubre». El grup taronja del consistori salouenc s’ha mostrat contrari a la mesura que es vol prendre des del govern i ha reclamat que es mantinguin les 150 hores gratuïtes anuals d’aparcament que tenen els residents al municipi.

En aquest sentit, des de Ciutadans s’ha remarcat que, des de l’Ajuntament, s’ha de donar suport al comerç local, el qual s’ha vist molt afectat per la crisi de la Covid-19. Una de les formes per fer-ho possible «és amb una política d’aparcament que convidi a visitar Salou i a quedar-se al municipi», argumenten des del grup municipal salouenc.

L’alternativa proposada per l’equip de govern, però, no ha agradat al grup taronja i el seu portaveu ha destacat que «després d’una temporada desastrosa i un hivern incert, no és moment de fer pagar als salouencs per aparcar en determinats carrers». En aquest sentit, Huguet ha assegurat que «eliminar les hores d’aparcaments gratuïtes tindrà efectes negatius en el comerç i la restauració». A més, apunta que «moltes de les grans superfícies comercials properes ofereixen aparcament gratuït i bonificat, cosa que fa imprescindible adoptar mesures per potenciar el comerç de proximitat».

Així mateix, des de Ciutadans recorden que el passat mes de maig «ja van demanar que la primera hora d’aparcament de zona blava fos gratuïta, tant per a residents com per visitants, una mesura que l’equip de govern ja va rebutjar».

"Atenció: Detecten un nou positiu en un centre escolar tarragoní" "La llista augmenta: 40 nadons d'una llar d'infants a Vila-seca, confinats"