Els Mossos van fer una inspecció administrativa

Salou: clausuren locals d'oci nocturn per l'incompliment de les mesures de seguretat sanitàries

Els fets es van produir durant la matinada de diumenge, 5 de juliol

Les imatges que avançàvem diumenge parlaven per si soles: aglomeracions, absència de distància social i ben poques mascaretes, així es vivia l'última nit salouenca. Finalment, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Salou van tancar tres locals d’oci nocturn l’incompliment de les mesures sanitàries establertes contra la pandèmia del coronavirus. El Tropical Salou, un dels espais on feia una setmana ja s'havien vist imatges de descontrol, va ser un dels locals clausurats, i és que se superava el límit d’aforament permès, amb ball i multitud inclosos, tal com s'ha anat denunciant durant les darreres setmanes. Altres grans locals de la zona van rebre les pertinents inspeccions, tot i que no van haver de ser clausurats.

Primera inspecció, tot correcte

Diumenge, al voltant de la una de la matinada, els Mossos d’Esquadra van inspeccionar un total de set locals d’oci nocturn que, en una primera instància, complien amb totes les normes requerides. Hores més tard, però, la Policia Local de Salou va comprovar que els tres locals mencionats no respectaven les mesures decretades pel Departament de Salut i es va procedir al seu precinte i clausura. Amb la col·laboració i reforç dels Mossos, es va desallotjar i tancar les instal·lacions.

Imatges repetides, mala maror entre propietaris

Ja fa dies que les imatges d'aglomeracions i negligències pel que fa a les mesures sanitàries decretades arran de la Covid-19 corren per mitjans i xarxes. Fa dos diumenges, el passat 28 de juny, els cossos policials ja van acudir al concorregut carrer de Carles Buïgas, a Salou, alertats per la 'descontrolada' situació que es vivia en alguns dels locals de la zona, i el risc que això suposava per a clients i ciutadania. En aquella ocasió, però, la gran allau de persones al lloc dels fets va impossibilitar qualsevol actuació policial.

Ara mateix, entre negocis i locals d'oci nocturn de la zona es respira certa mala maror, derivada de les situacions viscudes, la imatge transmesa i les pertinents operacions policials derivades de l'incompliment de les normes de salut per part d'algunes discoteques. La tensió entre els propietaris d'aquests establiments és palesa i va en augment: evidentment, els greuges i els prejudicis poden ser notables, i no volen que se'ls inclogui a tots al mateix sac.


Comentaris