Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Club de Rem de Cambrils supera els 100 socis i presenta un nou llagut

Un acte festiu va servir per celebrar la xifra, presentar la nova embarcació i inaugurar el nou Pantalà Flotant
Acte de presentació del nou llagut català del Club de Rem de Cambrils | Cedida

 

Diumenge 7 d'octubre al matí, el Club de Rem de Cambrils va presentar oficialment el seu nou llagut al Port de Cambrils, en un acte de celebració que va comptar amb tots els seus socis i diversos mitjans de comunicació.

 

El nou llagut és un llagut català fabricació de l'empresa de construccions navals Ambesk. Es tracta d'una embarcació de fibra de vidre i polièster de 7,45 metres d'eslora, 2 metres de màniga i un pes de 205 kg d'última generació, que disposa d'un timó ultralleuger i regulable per a diferents tipus de navegació.

 

Nous equipaments per una entitat en creixement

Amb menys de set mesos d'existència, el Club de Rem de Cambrils ja compta amb un total de 102 socis, i en aquest marc de creixement i consolidació evident al municipi, ha presentat diverses millores en el seu equipament per millorar els seus serveis als membres de l'entitat.

 

D'aquesta manera, l'acte va esdevenir una celebració múltiple en la qual a més de reunir els seus socis en la presentació del seu nou llagut, també es va inaugurar i posar en servei un nou pantalà flotant i un nou bagul per a l'emmagatzematge dels rems i materials de navegació.

 

El nou pantalà modular, construït en polietilè d'alta densitat per resistir als impactes i les inclemències del temps, permetrà l'ancoratge de dues embarcacions de tipus llagut; mentre que el nou bagul, construït en material reciclat pels mateixos socis, té capacitat per a l'emmagatzematge de 16 rems, juntament amb els diferents estris de navegació.

 

Crítiques a la manca de suport municipal

Els representants del Club de Rem de Cambrils van denunciar la manca de suport i d'ajudes per part del consistori, un fet que els ha suposat un «extraordinari treball» per tal de poder oferir la nova embarcació i el nou pantalà; uns esforços que, destaquen, han permès oferir un servei de continuïtat per a la pràctica de l'esport del rem a Cambrils.

 

En relació als nous projectes, l'entitat ha manifestat la voluntat de seguir millorant el servei als seus socis i de continuar treballant intensament per tal de poder aconseguir una segona embarcació; un «fet imprescindible i necessari donat el nombre actual de socis».

 

Presentació del nou llagut del Club de Rem de Cambrils | cedida

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris